jakby reporter miał broń to te małpy by sp🤬alały albo miały dodatkowe dziurki.
Teraz zastrzel takiego imbecyla, który kradnie przed kamerą ustawioną mu prosto w ryj, a cała zgraja podobnych imbecyli zrobi protest, bo rasizm...A w trakcie protestu op🤬lą wszystkie sklepy dookoła, a nikt nie może nic powiedzieć, bo rasizm...Co za poj🤬y kraj, ta ameryka...

cys23 napisał/a:
Teraz zastrzel takiego imbecyla, który kradnie przed kamerą ustawioną mu prosto w ryj, a cała zgraja podobnych imbecyli zrobi protest, bo rasizm...A w trakcie protestu op🤬lą wszystkie sklepy dookoła, a nikt nie może nic powiedzieć, bo rasizm...Co za poj🤬y kraj, ta ameryka...
a w europie to lepiej niby jest? u nas nawet nikt nie sprobuje do nich strzelic...

k🤬a normalnie jak malpy... ta mowa ciala
te kocie ruchy
te kocie ruchy

cys23 napisał/a:
Jesteś bystry jak te cz🤬chy z filmiku. To Afryka k🤬a a nie Ameryka.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."

Gimme gimme mudafaka, hue hue hue mujiny.
Jakim kretynem trzeba być, żeby okradać kogoś przed kamerą?
Jakim kretynem trzeba być, żeby okradać kogoś przed kamerą?
Niezłe uwstecznieńce, jeszcze pare lat i będzie trzeba pisać kodeks karny zwierząt.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Czarny czarnego op🤬lił hahahahahhahahahahahahahahahaha
podpis użytkownika
Dzieci pamiętajcie, jeżeli ktoś wam daje narkotyki -podziękujcie !!! To gówno jest strasznie drogie.
człowiek człowiekowi wilkiem
a cz🤬ch cz🤬chowi cz🤬chem
(taaaaak, wiem kiwi i te inne c🤬jemuje)
a cz🤬ch cz🤬chowi cz🤬chem
(taaaaak, wiem kiwi i te inne c🤬jemuje)
no to naprawdę trzeba być niedorozwojem, żeby okraść kogoś przed kamerą telewizyjną