👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jakby reporter miał broń to te małpy by sp🤬alały albo miały dodatkowe dziurki.
Teraz zastrzel takiego imbecyla, który kradnie przed kamerą ustawioną mu prosto w ryj, a cała zgraja podobnych imbecyli zrobi protest, bo rasizm...A w trakcie protestu op🤬lą wszystkie sklepy dookoła, a nikt nie może nic powiedzieć, bo rasizm...Co za poj🤬y kraj, ta ameryka...

cys23 napisał/a:
Teraz zastrzel takiego imbecyla, który kradnie przed kamerą ustawioną mu prosto w ryj, a cała zgraja podobnych imbecyli zrobi protest, bo rasizm...A w trakcie protestu op🤬lą wszystkie sklepy dookoła, a nikt nie może nic powiedzieć, bo rasizm...Co za poj🤬y kraj, ta ameryka...
a w europie to lepiej niby jest? u nas nawet nikt nie sprobuje do nich strzelic...
cys23 napisał/a:
Jesteś bystry jak te cz🤬chy z filmiku. To Afryka k🤬a a nie Ameryka.

Gimme gimme mudafaka, hue hue hue mujiny.
Jakim kretynem trzeba być, żeby okradać kogoś przed kamerą?
Jakim kretynem trzeba być, żeby okradać kogoś przed kamerą?
Niezłe uwstecznieńce, jeszcze pare lat i będzie trzeba pisać kodeks karny zwierząt.
człowiek człowiekowi wilkiem
a cz🤬ch cz🤬chowi cz🤬chem
(taaaaak, wiem kiwi i te inne c🤬jemuje)
a cz🤬ch cz🤬chowi cz🤬chem
(taaaaak, wiem kiwi i te inne c🤬jemuje)
no to naprawdę trzeba być niedorozwojem, żeby okraść kogoś przed kamerą telewizyjną
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie