📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Indyjski połykacz ognia
- teraz popularne
Ruscy nie są tak tępi żeby samochód zostawić na biegu, poza tym Ruscy nie mają automatów.
gdyby to była rosja auto przemieniło by sie w pedalskiego transformersa i zaczęło by srać tęczom
już miałem nadzieje na 2giego dzwona z tyłu jak wrzucił wsteczny.
kaspersky16 napisał/a:
Twierdzi się że dla wygody. Ale wolałbym nie mieć tej wygody płacąc około 10-15tys za automat więcej w nowym aucie...
Nie dość, że drogie, to jeszcze przyspieszyć porządnie nie można, bo jak się zaczyna wkręcać na obroty to się zmienia bieg. Najlepsze są skrzynie półautomatyczne z opcją pełnego automatu, ale je się spotyka raczej w szybszych autach.
kaspersky16 napisał/a:
Twierdzi się że dla wygody. Ale wolałbym nie mieć tej wygody płacąc około 10-15tys za automat więcej w nowym aucie...
Tyle, że w USA trzeba dopłacić, żeby mieć manualną skrzynię biegów.
Egzaminy na prawko też są na automatach.
Tylko w EU jest taka bieda, że salony W OGÓLE proponują wersję podstawową.
A biedacy potem mówią, że automat jest zły bo drogi :<<
Straszne.
A biedacy potem mówią, że automat jest zły bo drogi :<<
Straszne.
cysio0407 napisał/a:
Nie dość, że drogie, to jeszcze przyspieszyć porządnie nie można, bo jak się zaczyna wkręcać na obroty to się zmienia bieg. Najlepsze są skrzynie półautomatyczne z opcją pełnego automatu, ale je się spotyka raczej w szybszych autach.
chłopcze a jeździłeś ty kiedyś dobrym autem z automatem?? pod pedałem gazu masz takie coś jak kick DOWN(nie pisze tu o tobie) i jak go dociśniesz to auto przyśpiesza a nie zmienia biegi przy 3tyś.
@ kaspersky16 - a poza Moskwą to mieszkają podrabiani Rosjanie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie