Skuterem tego pokroju nie da się wykaraskać z uderzenia busa w niego, w dodatku z wymuszeniem.
Ostatnio widuje pajaców na piździkach z sluchawkami w uszach może któregoś pokarało, aa i polecam okolice zakopanego jak ktoś chce upolować gamonia będąc tam ostatnio pare dni zauważyłem że panowie włączający się do ruchu na piździkach z posesji mają pierwszeństwo
tak im sie wydaje sasasa

fantastico napisał/a:
Ja mam 50000 piw, a ty nawet nie 500 ... nie masz oceniać mnie prawa w tonie takim!!
1 temat i pffff...się mądrzy jak jakiś nauczycielka.
Nie chciało się nosić teczki, to teraz się nosi woreczki

Egzamin na prawko. Egzaminator : Skrzyżowanie równorzędne, tu pan w samochodzie osobowym, tramwaj i karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy?
- Motocyklista.
Panie, skup się Pan, jest tylko Pan, tramwaj i karetka, skąd się wziął motocyklista?
- A ch..j wie, skąd się oni biorą!
- Motocyklista.
Panie, skup się Pan, jest tylko Pan, tramwaj i karetka, skąd się wziął motocyklista?
- A ch..j wie, skąd się oni biorą!
agn2308 napisał/a:
jesteś na jakiejś zj🤬ej wymianie studentów uniwersytetu radomskiego.
Nigdy bym nie przypuszczał, że w Radomiu istnieje uniwersytet. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Najpierw lotnisko, teraz uniwerek, rozwijają się jak tylko mogą, to trzeba im przyznać...

fantastico napisał/a:
Więcej piw mam, to jestem lepszy. To działa jak woda na młyn. Nie kłóć się świeżaku.

ellsworth napisał/a:
Jedno jest pewne. Ilość tych piw jest odwrotnie proporcjonalna do twojego ilorazu inteligencji.
Też chcesz w tę karuzelę nienawiści się Ty włączyć??

agn2308 napisał/a:
K🤬aaaaaaaa. Człowieku. "WYMUSIŁ SPOWODOWANIE WYPADKU" !!! Co to k🤬a jest. Przyznaj się lepiej od razu, że masz na imię Ahmed i jesteś na jakiejś zj🤬ej wymianie studentów uniwersytetu radomskiego. Kto tak mówi. Kto tak pisze. Człowieku.
nie... po prostu Bełżyce to taki Sosnowiec lubelszczyzny....
krzyks napisał/a:
Heh.... może zamiast się tak podniecać wejdźcie na jego profil![]()
Taki styl....![]()
Jak dla mnie to zakamuflowany dyslektyk.
podpis użytkownika
Pl-boy Sokół Jaskół VII