Mokry sen globalistycznych elit
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
Mokry sen globalistycznych elit
Love_is_Love napisał/a:
Mów za siebie. Ja przyjąłem trzy dawki a i tak umiarkowanie ciężko przechorowałem. Trzymam kciuki za Twój łagodny przebieg.
O trzy za duzo
Zastanawiam się tylko o czym wiedza chińskie władzy o czym my nie wiemy ze robia taki cyrk? Bez powodu tego nie robia.
Wirusy bardzo szybko mutują…
Wirusy bardzo szybko mutują…
ludki LEGO dalej ciemięża...
i ten wymaz z kaczej dupy- hahahahaha!!!!
i ten wymaz z kaczej dupy- hahahahaha!!!!
pytolsky napisał/a:
Jajebe, 6,5 miliona zgonów, nie licząc Chin, a i tak znajdą się ćwoki myślące że to się niczym nie różni od przeziębienia a żeby was za karę w ch*jem w dupę zaszczepili
Moja koleżanka Pani doktor pracująca w przychodni dorobiła się ładnej kaski za samo kierowanie osób na testy, dostawała 200zł za każdy przypadek.
Znajomy ratownik medyczny, wraz z żoną ratowniczką medyczną w niecały rok trwania pandemii dorobili się domu. (w tym samym czasie trwały protesty medyków).
Kumplowi zaproponowali 500zł za jeśli podpisze pod aktem zgonu matki, że miała wirusa.
Więc bez zakładania żadnych aluminiowych czapeczek, wiem, że statystki dotyczące Covid są zajebiście zakłamane.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie