Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Olashenco 2022-06-14, 18:16 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Beka_XD 2022-06-14, 19:08 2
Typowa chińska mikrokawalerka z kartonu 3x3 metry. W polaczkowiu deweloperzy też już takie budują.
Zgłoś
silwerbalk 2022-06-14, 19:15 5
Beka_XD napisał/a:

Typowa chińska mikrokawalerka z kartonu 3x3 metry. W polaczkowiu deweloperzy też już takie budują.

To jest mikroapartamentowec w stylu szwedzkim się nie znasz Polaku brudasie patusie ....

Osobiście mnie to bawi te wszystkie fikuśne nazwy by czasem tego nie określać budą dla psa albo toi tojem
Zgłoś
Kurisu 2022-06-14, 19:26
Koleś chyba usłyszał jakiś hałas z góry.
Zgłoś
Beka_XD 2022-06-14, 21:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-06-14, 22:54
Trzeba przyznać, że kitajec miał pecha. W całym tym kurniku nawet monitor mu ze stołu nie spadł i mały budda dalej sobie macha na półce.
Zgłoś
silwerbalk 2022-06-14, 23:42
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-06-15, 8:30
widział ale komórka była ważniejsza. wiec mamy dachowanie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem