W Kamionce kierowca postanowił wjechać ze zignorowaniem opuszczonego szlabanu na przejazd wprost pod pędzący pociąg przez co nastąpiło potrącenie samochodu nadjeżdżającym składem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pełna kultura - prawie zero szkód w infrastrukturze
~DMT
2017-02-23, 21:52
@up ale "nachui" jest opusczona należy się zatrzymać, proste. Chyba, że jamochłon... to wtedy nie pokumie nic. Pozatym półrogatka umożliwia przejazd karetki, przy zachowaniu ostrożności oczywiscie.
żadnych zapór, dać te sygnały i kamerkę wysokiej rozdzielczości i każdemu 500zł przywalać, to by się nauczyli.
A jak już zapory, to z pułapką jak w Rosji.
~DMT
2017-02-23, 22:25
hellbwoi, pisałem właśnie o tych, za których trzeba myśleć, bo samodzielnie nie potrafią... Z tą karetką - słuszna uwaga.
Choo! choo! motherfucker!
konto usunięte
2017-02-24, 2:16
konto usunięte
2017-02-24, 3:11
Cudownie. Kolejny dębik ma za swoje, niestety chyba nic mu sie nie stalo