A o co chodzi z tymi gwiazdami w tytule, bo na filmie widzę tylko jakieś naj🤬e kurewki.
^^ Jest taka piosenka
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Proponuję inny tytuł: Opróżnianie gównowozu (po polsku - wywóz szamba).
Na rysunku poniżej zgadza się i kolor, i zawartość...
Na rysunku poniżej zgadza się i kolor, i zawartość...

Panienki musiały nieźle taksówkarza wk🤬ić, jak wywalił je na środku skrzyżowania.
Swoją drogą - czy mnie zdaje się, czy to nowa Toyota RAV4? K🤬a, aż mi smutno się zrobiło. Miałem w wakacje taką wziętą na weekend na testowanie i była cud miód do czasu, gdy poznałem cenę nowej. Ale i tak jest to cel na zaś.
A tam przemalowana na żółto, jakieś wywłoki naj🤬e, itd.
Smutno żyć w trzecim świecie.
A tam przemalowana na żółto, jakieś wywłoki naj🤬e, itd.

podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
od razu kurewki bo się nap🤬liły xd a wy ile razy panowie się zataczaliście do domu

ksieżniczki nocy
Ayrton Senna
podpis użytkownika
I have no idols. I admire work, dedication and competence.Ayrton Senna
sensualna napisał/a:
od razu kurewki bo się nap🤬liły xd a wy ile razy panowie się zataczaliście do domu
Zero, nigdy nie doprowadziłem się do takiego stanu wiedząc, że będę musiał w tym stanie wracać do domu. Skrajnie nieodpowiedzialne.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.

sensualna napisał/a:
Haha też tak wracasz do domu że szlaufow bronisz. Haha dziewczyna pijana dupą sprzedana. Pewnie nie jeden czarny gustowal swoimi brudnym palcami w ich p🤬dach. Widać gołym okiem że lubią być w centrum uwagi, wielkie paniusie. Sorry ale szlaufy mnie nie kręcą....

emperorzbigniew napisał/a:
Swoją drogą - czy mnie zdaje się, czy to nowa Toyota RAV4? K🤬a, aż mi smutno się zrobiło. Miałem w wakacje taką wziętą na
to nie jest Toyota,
a co takich bab, tak to pustogłowe j🤬e księżniczki