podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.To jest stan umysłu. Niektórzy jeszcze wożą w ten sposób dzieci.
OMG ruski troll znowu oburzony zgniłym zachodem.... Dzieci do szkół rowerami wożo? Jak to tak ? .... Tak k🤬a wożą rowerami i to masowo, ja wiem, że to nie to samo co u was, traktorami na przyczepie , no ale staramy się
To jest stan umysłu. Niektórzy jeszcze wożą w ten sposób dzieci.
OMG ruski troll znowu oburzony zgniłym zachodem.... Dzieci do szkół rowerami wożo? Jak to tak ? .... Tak k🤬a wożą rowerami i to masowo, ja wiem, że to nie to samo co u was, traktorami na przyczepie , no ale staramy się
W zasadzie to nie wiem o czym p🤬lisz. Na wschodzie też są zacofane i biedne miejsca gdzie z braku alternatyw jeździ się rowerem lub zwyczajnie chodzi pieszo. Tak jak napisałem - to jest stan umysłu, kiedy z własnej woli ludzie robią sobie pod górkę i czynią życie marnym. Dlatego właśnie uważam, że jesteś lewackim komunistą - jara Cię taki styl życia a zwłaszcza możliwość narzucenia go innym.
hahaha. Jedyny stan umysłu to masz ty i tobie podobni, którzy choćby mieli godzinę tkwić w korku w drodze do pracy to dalej będą w nim twardo tkwić, nie to co "plebs", taki jak ja, który śmignie obok na rowerze, oszczędzając czas, pieniądze i zdrowie.