Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W galerii
issenpl • 2014-12-24, 1:17
Byłem dzisiaj z moją byłą żoną w galerii. Poszliśmy do jubilera i pytam, który jej się najbardziej podoba. Wybrała taki za 12 000 zł, nie głupi.
- Poproszę
- Nie trzeba było
- TO NIE DLA CIEBIE TY ZDRADZIECKA K🤬O
Zgłoś
V................n 2014-12-24, 1:31 6
"Wybrała taki za 12,000zł, nie głupi" Co k🤬a?

I w ogóle o c🤬j chodzi w tym kawale bo jest tak zaowalowany w jakieś niuanse że się zgubiłem.

edit: [dobra, już zrozumiałem]
Zgłoś
S................y 2014-12-24, 1:36 1
Kawał jest słaby ale zrozumieć można, nie przyp🤬alaj się na siłę.
Zgłoś
d................t 2014-12-24, 2:12 25
Snoopy napisał/a:

Kawał jest słaby ale zrozumieć można, nie przyp🤬alaj się na siłę.

W sensie, że mąż pytał byłą żonę, który jubiler jej się najbardziej podoba, a ona odpowiada, że taki za 12 tysięcy.
Zamówił go, ona myślała, że dla niej, ale on chciał się tylko podroczyć, a tak naprawdę chciał osobiście walnąć jubilera w dupsko. I właśnie ze względu na jego homoseksualne zapędy rozwiedli się z żoną.

A tak na poważnie, to kawał słaby, a do tego jeszcze gorzej napisany.
Zgłoś
Z................_ 2014-12-24, 8:19 2
C🤬jowe jak broda korwina, nikt sie nie buja z byłą żoną (no chyba że czyjąś )
Zgłoś
gurup 2014-12-24, 10:56 9
@up, no właśnie o to chodzi debilu, zabrać laskę która cie zdradza do jubilera i kazać jej wybrać najwspanialszy pierścionek zaręczynowy, a potem powiedzieć aby sp🤬alała bo pierścionek nie dla niej! I potem oświadczyć się jej najlepszej przyjaciółce! i jeszcze pójść do jej domu i spuścić się do mleczka do demakijażu twarzy aby codziennie się w nim taplała, a potem jeszcze przelecieć jej siostrę i matkę i ojca i psa i... k🤬a chyba za bardzo popłynąłem...
Zgłoś
pakozi 2014-12-24, 16:37
Pytasz żony który jubiler jej się najbardziej podoba? O c🤬j chodzi...
Zgłoś
nectovelius 2014-12-24, 20:08
issenpl napisał/a:

...Poszliśmy do jubilera i pytam, który jej się najbardziej podoba. Wybrała taki za 12 000 zł, nie głupi...

K🤬a mać Miał dyplom magistra czy co Ja też głupi nie jestem (do końca), ale żeby się cenić na 12 000 zł Przyprowadź babę do mnie za za 500zł wyr🤬am... a jak dopłacisz 300zł to dzieciaka zrobię i powiem, że to wasze Świat schodzi na psy, bogaty będzie szukał dla baby jubilera co ją wydupczy za tysiące, a można za kilka setek (na niektóre to liczone nie w złotówkach, a w wódce).

podpis użytkownika

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś