Nie wiem na jakiej zasadzie działają tamtejsze samochody (wygląda na USA), ale grawitacja w ten sposób nie działa. Niemniej grubas z poczty straci w tym miesiącu premię.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Ale Policja jak szybko dotarła na miejsce?? WTF?? U nas pewnie poleciał by tekst ''Heniek poczekaj wypijemy kawkę, spalimy i jedziemy''
@Up Zauważ emotke na końcu, to był sarkazm z mojej strony
Ale dzięki, dzięki
w USA maja kierownice jak w UK? ciekawe od kiedy. sadzac po pogodzie, to moze byc australia
@brzoza, listonosze w stanach zjednoczonych w swoich wozach maja kierownicę po prawej stronie, ponieważ skrzynki pocztowe na osiedlach znajdują się przy krawędzi jezdni, a więc po prawej stronie samochodu poruszającego zgodnie z ruchem prawostronnym. Dzięki takiemu rozwiązaniu w połączeniu z dużych rozmiarów oknem, przesuwanymi drzwiami przednimi często nie muszą nawet wysiadać z samochodu by dostarczyć pocztę, a przy ewentualnym wysiadaniu z pojazdu, nie wychodzą na środek jezdni, tylko na 'bezpieczną' stronę
PS. Oznaczenia na samochodzie ewidentnie wskazuje na pocztę Stanów Zjednoczonych, więc na pewno nie jest to Wielka Brytania czy Australia.
PS. Oznaczenia na samochodzie ewidentnie wskazuje na pocztę Stanów Zjednoczonych, więc na pewno nie jest to Wielka Brytania czy Australia.
A kto przyjechał? Straż pożarna. W Polsce przyjechał by zespół Ratownictwa Medycznego bo jakiś moher by z bloku widział w tym samochodzie nieprzytomnego człowieka ;/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Dobrą skrzynię musiał mieć