Poczekaj, az ekipa Tuska wyprowadzi wojsko na ulice, ustawe klepneli w zeszlym tygodniu w obawie, ze wk🤬ienie spoleczenstwa zaczyna siegac zenitu.
Nie wiem tylko, dlaczego w tym kraju panuje przekonanie, że jest tu demokracja. Tu dalej jest socjalizm i jeszcze długo tak będzie. Skoro jest socjalizm, to się nie dziwcie, że takie kwiatki wychodzą. Jak zaczną dawać więcej kasy na łapówki ci, co są po stronie poległych, to może i zapadną inne wyroki. Ale wiecie co? W tym kraju, żeby się dorobić, trzeba być sk🤬ielem, a takim nie zależy na sprawiedliwości.
podpis użytkownika
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
W 1970 jakoś ludzie mieli jaja, żeby wyjść i demonstrować, kiedy wk🤬iła i przybiła ich rzeczywistość. Dzisiaj jakoś gdzieś te jaja po drodze społeczeństwo potraciło, niestety.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Jakie ma niby Palikot powiązania z PZPR skoro nawet został aresztowany za działalność w opozycji?
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.

Dlatego są panowie dwie opcje - albo nabijamy wszystkich zbrodniarzy razem z rodzinami na widły, palimy ich trupy i wystrzeliwujemy z działa w kierunku Moskwy, albo pakujemy się i pozwalamy aby ten bajzel sam upadł.
Dopóki jest internet to po co strajkować/wychodzić na ulicę/stawiać opór.
Przejaw skrajnego konformizmu którego powodem jest przyjęty tok myślenia u Polaków:
- Jest źle, wszyscy to wiedzą, nikt nie protestuje to i ja nie będę protestował
- Pożaliłem się w necie, spełniłem swój patriotyczny obowiązek
- Znalazłem sobie zastępczego wroga i nie muszę już mieć wyrzutów sumienia że nic nie robię (najazd na ciapatych których w Polsce nie ma i nie będzie[do biedy nie przyjeżdżają])
- Mam internet, nie jest tak źle
- W sumie jakoś starcza do pierwszego a jak zacznę protestować to jeszcze stracę pracę albo mnie zamkną
Przejaw skrajnego konformizmu którego powodem jest przyjęty tok myślenia u Polaków:
- Jest źle, wszyscy to wiedzą, nikt nie protestuje to i ja nie będę protestował
- Pożaliłem się w necie, spełniłem swój patriotyczny obowiązek
- Znalazłem sobie zastępczego wroga i nie muszę już mieć wyrzutów sumienia że nic nie robię (najazd na ciapatych których w Polsce nie ma i nie będzie[do biedy nie przyjeżdżają])
- Mam internet, nie jest tak źle
- W sumie jakoś starcza do pierwszego a jak zacznę protestować to jeszcze stracę pracę albo mnie zamkną
AbesM napisał/a:
Jakie ma niby Palikot powiązania z PZPR skoro nawet został aresztowany za działalność w opozycji?

A to "coś" nie jest w Ruchu Palikota? Do tego ich cały program to takie neokomunistyczne bagno..
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.

Ja p🤬le... Powyższa fota winna znaleźć się na hardzie, przecież tu normalni ludzie czasem zaglądają...
Smutas, a niech ludzie wiedzą kto ich reprezentuje w sejmie
.

podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Na drzwiach ponieśli go Świętojańską,
Na przeciw glinom, na przeciw tankom,
Chłopcy stoczniowcy pomścijcie druha,
Janek Wiśniewski Padł
Na przeciw glinom, na przeciw tankom,
Chłopcy stoczniowcy pomścijcie druha,
Janek Wiśniewski Padł
"...protestujących pokojowo...". Pokojowo wyp🤬alali szyby w sklepach, które następnie plądrowali. Tak samo jak pokojowo rzucali koksownikami po ulicach...
Podwyżki dziadom przeszkadzały. Ale wypłata to "czy się stoi czy się leży..."
Świat nie jest czarno-biały. Pamiętajcie.
Podwyżki dziadom przeszkadzały. Ale wypłata to "czy się stoi czy się leży..."
Świat nie jest czarno-biały. Pamiętajcie.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
W Polsce nie było lustracji takie jak w Norwegii, więc zapomnijcie tym bardziej, że ludzie, którzy by ich chętnie rozliczyli mają tu zbiorczy
(tak mówię o Korwinie).

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org