A gościu niezła p🤬da. I debil.

podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Z tego co zaobserwowałem to najgłośniej o patrzeniu w lusterka krzyczą ci, co zap🤬lają >100 km/h w mieście, a poza ponad dwie paczki. Mam nawet znajomego co tak jeździ i chciał żebym na furę nakleił gównianą naklejkę o patrzeniu w lusterka. No sory chłopaki, ale w lusterku jak jesteście pareset metrów w tył to jesteście małą kropeczką. Jeśli zap🤬lacie bez opamiętania to nic dziwnego że są wypadki. I to nie są wypadki przez bez nawyku patrzenia w lusterka, ale przez waszą prędkość.
Synalek Wałęsy jakiś czas temu się rozj🤬 na motorze i jęki że mu samochód wyjechał - tylko że z tego motocyklu wyj🤬o go na kilkadziesiąt metrów. Znaczy ewidentnie wina młodego - jechałby przepisowo to byłoby bezpiecznie.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell

@Magik2501- ... I tu się rozchodzi o takie sytuacje...
Rozchodzić to możesz buty albo smród się może rozchodzić jak usrasz portki.
Skąd k🤬sy wiecie co było wcześniej, czym zawinił kierowca puszki, że wk🤬ił motocykliste do tego stopnia że ten zaj🤬 go butem, żaden k🤬a człowiek i robi czegoś takiego bez powodu jebnieci ignoranci.
Przepraszam, że ocean goryczy spadnie właśnie na ciebie, ale... No k🤬a mać, czy wy ludzie sprzedaliście kreatywność za gumę-kulkę? Czasem mam wrażenie, że wasze mózgi mają formę dwukolumnowej tablicy:
Zdjęcie z nożem/maczetą -> Powiedz coś o Krakowie
Temat o cyganach -> Wspomnij o gruzie
Cycki -> "R🤬ałbym"
Ktoś napisał "Niemcy" -> Popraw na "niemcy"
Murzyni -> Powiedz coś o zbieraniu bawełny
Zdjęcie kozy -> Wspomnij coś o muzułmanach i seksie
Tusk -> Nap🤬laj, że złodziej itd.
Wszystko modne i na czasie,
było raz - za pierwszym razem.
Potem się dziwić, że ktoś manipuluje opinie publiczną, jak nawet takie głupie hasełka łykacie jak łabędź suchą bułkę.
Pamiętacie z paczki podwórkowej takiego najmłodszego Rafałka albo Marcinka, którego mama kąpała do dwunastego roku życia i który nigdy sam nic nie wymyślił, tylko jak już raz usłyszał jakiś kawał z ust starszego kolegi, to powtarzał go do usrania przez następne dwa lata?
Tak się właśnie zachowujecie w pogoni za internetowym "fejmem".
Tu macie k🤬a j🤬e buractwo, p🤬lona moda.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
jak widzę motocyklistę, to zjeżdzam do prawej, żeby go puścić bo c🤬j wie co mu za chwilę odjebie. I to nie jest stereotyp, tylko obserwacja tego co się dzieje na drodze - jak szajba odbija jak się ma powyżej 50 kucyków między nogami. Przykładem może być dzisiejszy popis na Al.Zwycięstwa w Gdyni, jak w południe dwóch motozjebów na tylnym kółku świrowało bo stali jako pierwsi na skrzyżowaniu ( na wyskokości działek, Al.Zwycięstwa 34 czy 36). No k🤬a jak się coś takiego widzi co chwila kręcąć się 14 godzin dziennie po mieście, i co drugi napotkany motocykl, to się ma ochotę drzwi otworzyć podczas stania w korku. Stereotypy nie biorą się z niczego. Banda zdzieciniałych gnojków. Jakby chciał cieszyć się jazdą na motocyklu, to wystarczy ETZ150, a nie k🤬a po litrze pojemności. Po co? Poświrować... A potem trzeba na miejsce w kostnicy czekać bo wszystko zajęte...że wk🤬ił motocykliste do tego stopnia że ten zaj🤬 go butem, żaden k🤬a człowiek i robi czegoś takiego bez powodu jebnieci ignoranci.