Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BigLebovsky 2025-05-30, 12:17 3
orchideon napisał/a:

W Rosji to by było carstwo baranie. Wy, ty, Polacy myślicie że jesteście lepsi bo zwiecie się Polakami... Niemcy oglądają takie filmy o was i tak samo komentują. Nie, nie jestem Polakiem jakby co, jestem bezpaństwowcem.

To pisz w języku bezpaństwowców a nie w moim polskim.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Bona1 2025-05-30, 12:41 1
Normalna reakcja na harnasia
Zgłoś
alekoleś 2025-05-30, 14:38
Głupia krowa, tyle piwa zmarnować. Mogła to zwrócić do jakiejś miski , grubas na pewno to by wypił.
Zgłoś
darek1234 2025-05-30, 18:14 1
steven_seagull napisał/a:

Właśnie tak wyglądałby król z królową, gdyby dzisiejsza Rosja była królestwem. Jak na kacapów, są niezmiernie elokwentni i dystyngowani. Przeciętny rusek zdążyłby jeszcze się zesrać, a tutaj proszę, pełna kultura. I nie, nie jestem zwolennikiem widlarzy. To ta sama liga.

Pięknie żeś doj🤬! Szacunek
Zgłoś
swiezak22 2025-05-30, 18:20 1
Fajne towarzystwo, dawno sie tak nie uśmiałem🤣
Zgłoś
steven_seagull 2025-05-30, 19:23 2
@darek1234: miałem tu dzisiaj jednego "bezpaństwowca", który uważał inaczej 😆
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-05-30, 19:34
Byłem kiedyś w Rosji i znam Piwo Żygulowskie (ros. Жигулёвское, Žiguli) – piwo jasne produkowane w ZSRR, jedna z najbardziej popularnych sowieckich marek. U szczytu swojej popularności warzone było w 735 zakładach na terenie całego kraju. Obecnie piwo o nazwie Żygulowskie o zróżnicowanym składzie i różnej szacie graficznej etykiet produkowane jest w kilkunastu browarach Rosji i w krajach postsowieckich.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Analinator 2025-05-30, 22:29
Dawaj, no dawaj, DAWAJ !!
Zgłoś
ra0mir 2025-05-31, 8:29 1

Właśnie tak wyglądałby król z królową, gdyby dzisiejsza Rosja była królestwem. Jak na kacapów, są niezmiernie elokwentni i dystyngowani. Przeciętny rusek zdążyłby jeszcze się zesrać, a tutaj proszę, pełna kultura. I nie, nie jestem zwolennikiem widlarzy. To ta sama liga.

W tej chwili tak, ta sama liga. Natomiast bez wielkiego "brata" obok mogliby być inni, jak Litwa, Łotwa czy Estonia. Przypominam, że my też 123 lata byliśmy pod ich butem o żelaznej kurtynie nie wspomnę i tez moglismy miec wyprany leb jak oni od ruskiej propagandy. Kacapy to był zawsze nasz wróg nr 1, trochę Niemcy to popsuły później.

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
steven_seagull 2025-05-31, 8:42
ra0mir napisał/a:

W tej chwili tak, ta sama liga. Natomiast bez wielkiego "brata" obok mogliby być inni, jak Litwa, Łotwa czy Estonia. Przypominam, że my też 123 lata byliśmy pod ich butem o żelaznej kurtynie nie wspomnę i tez moglismy miec wyprany leb jak oni od ruskiej propagandy. Kacapy to był zawsze nasz wróg nr 1, trochę Niemcy to popsuły później.

Niestety, sąsiadów się nie wybiera. Jest, jak jest. Z jednej strony mamy Ruskich, z drugiej Niemców i tak pewnie zostanie. A jeśli chodzi o zabory i te 123 lata nieobecności na mapach, zastanawia mnie jedna rzecz. Jak to jest, że zawsze jako swoich największych wrogów przytaczamy Niemców i Ruskich, a nigdy Austriaków? Rozumiem, że w Galicji panowały luźniejsze warunki, pozwalano Polakom używać własnego języka, itd, ale jednak...usiedli kiedyś przy tym stole i pomogli wymazać nas z tej mapy...
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-01, 11:40 1

Niestety, sąsiadów się nie wybiera. Jest, jak jest. Z jednej strony mamy Ruskich, z drugiej Niemców i tak pewnie zostanie. A jeśli chodzi o zabory i te 123 lata nieobecności na mapach, zastanawia mnie jedna rzecz. Jak to jest, że zawsze jako swoich największych wrogów przytaczamy Niemców i Ruskich, a nigdy Austriaków? Rozumiem, że w Galicji panowały luźniejsze warunki, pozwalano Polakom używać własnego języka, itd, ale jednak...usiedli kiedyś przy tym stole i pomogli wymazać nas z tej mapy...

Austria jest w ogóle mistrzem świata w kamuflażu win. Te k🤬iska siedzą cichutko teraz.... Wszystko idzie na konto niemiaszków - nawet Adolf przestał być austriakiem.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
winters506 2025-06-02, 14:08
Piosenka to пятница czyli piątek, a wykonawca to niejaki Pizza. Tekst cudownie pasuje do sytuacji.

"Od poniedziałku do piątku to tak jakby czas płynął do tyłu.
Byliśmy nigdzie, płynąc po niespokojnych wodach,
ledwo rozróżnialni w okolicznościach

Nie zobaczyłbym cię wśród milionów przechodniów.
Nie podoba mi się to i tobie też się to nie podoba.
Nie zauważyłbym cię i minąłbym cię, gdyby nie piątek, gdyby nie piątkowa noc."
Zgłoś
Rangraf 2025-06-03, 1:56
Dopełnianie sałatki majonezem. Smacznego na grillach.
Zgłoś