Widzimy tu piękny obraz przeciętnego domostwa państwa posiadającego największa powierzchnie państwa, technologie atomowe a także dostęp do każdego j🤬**o surowca na ziemi.
steven_seagull napisał/a:
Właśnie tak wyglądałby król z królową, gdyby dzisiejsza Rosja była królestwem. Jak na kacapów, są niezmiernie elokwentni i dystyngowani. Przeciętny rusek zdążyłby jeszcze się zesrać, a tutaj proszę, pełna kultura. I nie, nie jestem zwolennikiem widlarzy. To ta sama liga.
W Rosji to by było carstwo baranie. Wy, ty, Polacy myślicie że jesteście lepsi bo zwiecie się Polakami... Niemcy oglądają takie filmy o was i tak samo komentują. Nie, nie jestem Polakiem jakby co, jestem bezpaństwowcem.
Karaczanx napisał/a:
pij... będziesz łatwiejsza...
wydaje mi się, że nie musiał jej upijać, żeby mu ruska kruwa dała dpuy.. przeinwestował..
orchideon napisał/a:
W Rosji to by było carstwo baranie. Wy, ty, Polacy myślicie że jesteście lepsi bo zwiecie się Polakami... Niemcy oglądają takie filmy o was i tak samo komentują. Nie, nie jestem Polakiem jakby co, jestem bezpaństwowcem.
To pisz po bezpaństwowemu aby rozumieli Cie tylko takie wszy jaką jesteś.
A myślałem, że to tucznik madżikal z uszatą. Wyglądają identycznie.
orchideon napisał/a:
Oooo, spokojnie. Przecież napisałem, że gdyby Rosja była królestwem , to oni mogliby być królem i królową. Gdybym napisał, że gdyby Rosja była dziś caratem, wtedy napisałbym, że mogliby być carem i carycą...a gdyby była Koreą Północną, to oboje byliby Kim Dzong Unem. Baranie.