Tylko tam nasrać.
U nich nic to by nie zmieniło tam wszędzie nasrane mają.
Co za czasy ze k🤬om sie musisz tlumaczyc, dodajac ze za widlarzami tez nie jestes...
Co racja, to racja 🤔
Właśnie tak wyglądałby król z królową, gdyby dzisiejsza Rosja była królestwem. Jak na kacapów, są niezmiernie elokwentni i dystyngowani. Przeciętny rusek zdążyłby jeszcze się zesrać, a tutaj proszę, pełna kultura. I nie, nie jestem zwolennikiem widlarzy. To ta sama liga.
To prawda.Aż dziwne, że to ruskie.Nie zaj🤬 jej w pysk ani nawet nie zbluzgał....😳Arystokracja jak nic.

podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Właśnie tak wyglądałby król z królową, gdyby dzisiejsza Rosja była królestwem. Jak na kacapów, są niezmiernie elokwentni i dystyngowani. Przeciętny rusek zdążyłby jeszcze się zesrać, a tutaj proszę, pełna kultura. I nie, nie jestem zwolennikiem widlarzy. To ta sama liga.
Niekoniecznie. Car, caryca, książęta byli zawsze szczupli. Putler też dba o zdrowie. Tylko motłoch jest zaniedbany, bo jest nic nie wart.
Niekoniecznie. Car, caryca, książęta byli zawsze szczupli. Putler też dba o zdrowie. Tylko motłoch jest zaniedbany, bo jest nic nie wart.
Wiem, pomyliłem królów z carami. Zwał, jak zwał. Wiadomo, o co chodzi.
Ale biba, ta od razu marynate piwną wali na mięsko, chlop sie bawi przednio, nosek kulturalnie wysmarkał, z dala od jedzenia, wsio normalna. Tak na marginesie zapytam, to nasi ,,bracia", czy nasi ,,wrogowie", bo i tak ich wszystkich równo traktuje i różnic nie ma
Jeden c🤬j. Są siebie warci. Dlatego dobrze by było gdyby tam się wybili do ostatniej sztuki
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka