a lewaczki mówią, że w Polsce jak w chlewie obsranym gównem
Smutne to jest, że wystarczy byle filmik z zachodu i już wyskakuje pełno ludzi żeby się lepiej poczuć. Zapewne nie byli za granicą, nie widzieli jak tam się żyje, bo Polsza najlepsza. Polska wzajemnego szacunku i solidarności skończyła się wraz z nadejściem komuny i już nigdy nie wróciła. Tu każdy tylko czeka aż drugiemu noga się powinie i jeszcze dobije, żeby swoje kompleksu uleczyć. Francja właśnie swoich przedsiębiorców zwalania z podatków, a u nas ludzie zrzutki robią na sprzęt medyczny i środki ochrony zdrowia, bo cepy z rządu 2mld zł wpakowały w propagandę. Jestem strasznie zawiedziony tym krajem i nie widzę możliwości poprawy, obecny prymitywny rząd już się zatroszczył o to żeby ludzie sobie do oczu skakali i teraz cham nie wstydzi się tego, że jest chamem, on jest dumny. Polacy od zawsze lubili mieć buta na mordzie, wtedy czują, że żyją...
Oni mi wyglądają na lekarzy, mają maski itd.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
kolosasz napisał/a:
Dzięki wsparciu Unii Europejskiej w postaci różnych dotacji, funduszy spójności Polska już nie wygląda tak bardzo jak kraj
obsrany gównem. Ale Polacy mają jeszcze jeden problem: Polska jebie jak kraj osrany gównem, bo Polacy palą
śmieci i ch*j wie co jeszcze.
Mieszkaniec tzw. kalifatu Francuskiego powie za to: "a u was księża katoliccy gw🤬cą dzieci. Polska to kraj wybitnie katolicki.
Czy Polacy to gw🤬ciciele dzieci?"
Szach- mat prawaczki
To że twoj stary jebie dzieci i ci wowczas z dupy śmierdzi to Twój problem, nie Nasz.
Belweder napisał/a:
Biorąc pod uwagę logiczne fakty, to lepiej dupę umyć niż rozetrzeć gówno po rowie papierem toaletowym, jak to w Polsce higiena nakazuje.
Ale ja się tym zgadzam i pod nie jednym filmem z bitwą o papier o tym pisałem, po prostu się nap🤬lam
R................g
2020-03-19, 8:08
Juzwa napisał/a:
Nie mogę pojąć, jak to ma obrazić pedała?
Połowa nie wie co pisze. Przykład wyżej...
Misiek_KRK napisał/a:
Widzę, że ktoś to zakochał się w khalifatach. Dupa będzie bolała. A za polaczka c🤬j Ci w dupę pedale p🤬lony.
Może ten hasz jakoś w spermę wchodzi ? I muzułmańskie lachociągi się od owej uzależniają ?
Idźcie kupić rolkę srajtaśmy bo nie jesteście sobą.
krisman1981 napisał/a:
W Polsce nie ma cz🤬chów i ich nie potrzeba bo polaczki to jeszcze gorsze bydło od khalifatu
oj, krisman, za duzo zes tych czarnych i ciapackich pal sie nassal, poj🤬o cie od tego syfilisu
Ja tylko kulturalnie chcę dodać że właśnie aktualnie w tym "kalifacie" tymczasowo mieszkam i dziś rano spokojnie pojechałem sobie na zakupy do leclerca. Niczego nie brakuje (no dobra, mydła antybakteryjnego nie było) bez kolejek, pełna kultura. Ceny? Takie jak w zeszłym tygodniu. Więc takie filmiki to wiecie gdzie wsadzić...
wujekslepy napisał/a:
Życzę AIDS od swoich ciapatych ziomeczków, co ładują Twój magazynek od tyłu.
Takimi komentarzami tylko udowadniacie, że polak polakowi polakiem, tylko dlatego, że śmie krytykować infantylność społeczeństwa w którym żyje.
I oczywiście wyszczekani w necie, bo na żywo to można w ryj zarobić, sfrustrowani cebularze spod Radomia.
A mnie rozp🤬ala, że lwia część komentujących patrzy kto jak sra i czym podciera dupę, co wp🤬la, co trzyma w domu, a przede wszystkim byle doj🤬 innemu Polakowi. Dlatego rząd nas rypie jak chce bo każdy każdemu do gniazda patrzy zamiast zająć się swoim i tymi "u góry".
Adolf by na takie coś nie pozwolił
Przez ten j🤬y wirus wszystkie mentalne gimbusy zamiast w szkole, siedzą na sadolu i p🤬lą swoje lewackie wysrywy o "polaczkach".
K🤬a mać, że wam się tak chce...
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Biały atakuje czarnego, po czym czarny go uspokaja mimo że wnioskując z różnic w gabarytach mógłby zaj🤬.
Czy Francja jest już w 50% czarna?