W Polsce nie ma cz🤬chów i ich nie potrzeba bo polaczki to jeszcze gorsze bydło od khalifatu
Widzę, że ktoś to zakochał się w khalifatach. Dupa będzie bolała. A za polaczka c🤬j Ci w dupę pedale p🤬lony.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
obsrany gównem. Ale Polacy mają jeszcze jeden problem: Polska jebie jak kraj osrany gównem, bo Polacy palą
śmieci i c🤬j wie co jeszcze.
Mieszkaniec tzw. kalifatu Francuskiego powie za to: "a u was księża katoliccy gw🤬cą dzieci. Polska to kraj wybitnie katolicki.
Czy Polacy to gw🤬ciciele dzieci?"
Szach- mat prawaczki
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...

W Polsce nie ma murzynów i ich nie potrzeba bo polaczki to jeszcze gorsze bydło od khalifatu
Życzę AIDS od swoich ciapatych ziomeczków, co ładują Twój magazynek od tyłu.
Dzięki wsparciu Unii Europejskiej w postaci różnych dotacji, funduszy spójności Polska już nie wygląda tak bardzo jak kraj
obsrany gównem. Ale Polacy mają jeszcze jeden problem: Polska jebie jak kraj osrany gównem, bo Polacy palą
Mieszkaniec tzw. kalifatu Francuskiego powie za to: "a u was księża katoliccy gw🤬cą dzieci. Polska to kraj wybitnie katolicki.
Szach- mat prawaczki
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Dzięki wsparciu Unii Europejskiej w postaci różnych dotacji, funduszy spójności Polska już nie wygląda tak bardzo jak kraj
Szach- mat prawaczki
A ja myślałem, że tu nie ma debili którzy myślą, że ktoś coś daje za darmo, pewno myślisz, że 500+ to kradzież podatników, ale pieniądze z unii to filantropia szwabów i żabojadów
c🤬j Ci w dupę pedale p🤬lony
Nie mogę pojąć, jak to ma obrazić pedała?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.

Wez k🤬a...... Wez...... Patriotyczny rap jest tak samo slaby jak ten wirus.....
Nie mogę pojąć, jak to ma obrazić pedała?
Nie musi.
Wystarcza, że kurza ich gdy mówimy o nich prawdę.