Cytat:
Według informacji "The Sydney Morning Herald” do zdarzenia doszło w australijskim mieście Perth. Na sali kinowej byli rodzice często z bardzo małymi dziećmi.
Czekali na seans "Piotrusia Królika". To zabawny film o złośliwym króliku w reżyserii Willa Glucka. Całość oparta na postaciach stworzonych w kultowej serii przez Beatrix Potter. Na jego zuchwałych przygodach wychowują się kolejne pokolenia dzieci na całym świecie.
Gdy zgasły światła, jak zawsze przed seansem najpierw wyświetlono reklamy i zwiastuny innych filmów. Nagle oczom dzieci ukazała się zapowiedź horroru "Dziedzictwo. Hereditary”.
Zwiastun filmu z udziałem Toni Collette przedstawiał między innymi sceny z nożyczkami przyciśniętymi do szyi martwego gołębia, zwłoki w trumnie, chłopca we krwi rozbijającego głowę o biurko i człowieka w ogniu. Wszystko oczywiście okraszone pełną napięcia muzyką i ostrymi efektami dźwiękowymi.
Film "Dziedzictwo. Hereditary” został nazwany przez krytyków "'Egzorcystą' nowego pokolenia” i "najstraszniejszym horrorem ostatnich lat”.
Dzieci krzyczały, płakały. Rodzice wołali, by to wyłączyć i zasłaniali dzieciom oczy i uszy. Niektórzy szybko wstawali i wybiegali z sali kinowej. Na szczęście dosyć szybko wyłączono nagranie. W ramach rekompensaty zaproponowano wszystkim bezpłatne bilety.
Żródło i rzeczony trailer:
J🤬 bezstresowe wychowanie
Szczesciarze - odszkodowanie bedzie duze
Cytat:
Dzieci krzyczały, płakały. Rodzice wołali, by to wyłączyć i zasłaniali dzieciom oczy i uszy. Niektórzy szybko wstawali i wybiegali z sali kinowej.
Co za pokolenie p🤬d. Nasza cywilizacja naprawdę upada...
O k🤬a. Już wiem na co idę do kina.
A swoją drogą jeśli dzieci wystraszył ten zwiastun co dałeś w filmie to p🤬deusze k🤬a ich wychowali na jeszcze większe p🤬dunie.
Ja tam zawsze lubiłem horrory od małego, tak samo znajomi, i uwielbialiśmy je oglądać.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2018-04-29, 12:30
Velture napisał/a:
O k🤬a. Już wiem na co idę do kina.
Na film "Piotruś Królik"?
w życiu nie widziałem tak brzydkiej dziewczynki, jak ta w horrorze...
Konto usunięte
2018-04-29, 14:17
Cytat:
W ramach rekompensaty zaproponowano wszystkim bezpłatne bilety.
Pewnie na ten horror
Jak ten film to horror to egzorcyzmy przy tym to bajka??
Zajebista reklama dla producenta filmu. Niby przypadkiem, niby niechcący....a to chwyt reklamą trącący.
Jak dla mnie specjalnie zaplanowane żeby nagłośnić film
Pewnie rodzice liczą na wysokie odszkodowania, a film widać już po zwiastunie że będzie c🤬jowy.
Konto usunięte
2018-04-29, 18:17
C🤬ja do mordy, a nie odszkodowanie. J🤬e c🤬ki już problem robią z niczego. Dzieciaczki po takim wychowaniu wyrosną na feministki albo inne gówno.
Hmm jak by tutaj wypromować średni horror który wszyscy mają w dupie i na który nikt nie pójdzie ponieważ premiery blockbusterów. Hmmm może przypadkiem puścić między zwiastunami dla dzieci

Powiemy że to przypadek a ludzie pójdą z ciekawości i zwróci się za odszkodowania/zwrot kosztów biletów.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Konto usunięte
2018-04-29, 18:52
K🤬a, ale czy wy nie rozumiecie tego, ze większość z tych dzieci była w wieku do lat sześciu? Jak były na sadolu nagrania z dzieciakiem, którego przestraszył stary przebrany za jakieś gowno, to od razu pojawiały się komentarze gnojące starego. "buuu, trałma do końca rzycia, buu jaki c🤬j z tego siusiaka, zabiłbym go gołymi rencami".
Jesteście upośledzeni czy macie po prostu wszyscy po 12 lat?
Pffffff... jako dziecko oglądałem dużo bardziej poryte horrory. Ten zwiastun nawet mnie nie ruszył, a już jako dziecko oglądałem dużo bardziej klimatyczną laleczkę Chucky, omena, teksańską masakrę, czy martwe zło. Widać rosnie nam kolejne pokolenie p🤬d w rurkach.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler