📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

JeremaKorybut napisał/a:
Poczytaj kto sponsorował studia , karierę aktorską i kampanie prezydencką żełeńskiego ....Ihor Kołomojski bliski przyjaciel Putina !!!
Gdzie ma przeczytać? W "Czerwonym gwardziście"? W "Łunie podkarpacia"? "Sputniku"? Czy w innym poczytnym dzienniku/tygodniku oświeconej mniejszości. Na jakimś g*wno forum? Kto o tym pisze? Jakiś random? Dziennikarz śledczy z "Osrajdupy małej" wys*any przez Putlera? Uznany politolog związany ze środowiskiem pro-ruskim? Kto?
Wczoraj mówili o tobie w Teleekspresie, jak zapytasz co takiego, to ci napiszę, ale nic miłego, zastrzegam.
Czy wy czytacie swoje komentarze??
Gdy ja je czytam, to chce mi się śmiać, z tego, jacy jesteście podatni na propagandę.
Wszyscy jesteście za Ukrainą, zapominając o tym, że oni zawsze byli wrogo do nas nastawieni. Wymordowali wielu naszych Polaków na Powołżu, a wielu z nich było waszymi krewnymi, przepraszam: dalekimi krewnymi, ale jednak rodziną.
A teraz wszyscy stajecie po stronie tych ukraińskich morderców, tylko dlatego że napadła ich Rosja.
Jeśli chodzi o mnie, to mam gdzieś tą ich wojnę. Dla mnie Ruscy i Ukraińcy mogą wybić się nawzajem, i byłoby to chyba jedyne dobre zakończenie tej wojny.
Gdy ja je czytam, to chce mi się śmiać, z tego, jacy jesteście podatni na propagandę.
Wszyscy jesteście za Ukrainą, zapominając o tym, że oni zawsze byli wrogo do nas nastawieni. Wymordowali wielu naszych Polaków na Powołżu, a wielu z nich było waszymi krewnymi, przepraszam: dalekimi krewnymi, ale jednak rodziną.
A teraz wszyscy stajecie po stronie tych ukraińskich morderców, tylko dlatego że napadła ich Rosja.
Jeśli chodzi o mnie, to mam gdzieś tą ich wojnę. Dla mnie Ruscy i Ukraińcy mogą wybić się nawzajem, i byłoby to chyba jedyne dobre zakończenie tej wojny.
No i muszę jeszcze coś dodać od siebie:
Wielu z was nie zauważa, że tak naprawdę, to wojna między USA, a Rosją.
Propaganda USA tak zamydliła wam oczy, że nie dostrzegacie, że największym wrogiem w tej wojnie jest właśnie USA, które na cierpieniu Ukrainy, i Rosji zarabia grube miliardy dolarów na sprzedaży broni Ukrainie, i przy okazji państwom członkowskim NATO. Pewnie chcieli zrobić to o wiele wcześniej, ale przeszkadzała im Rosja, ale w końcu USA dostało wymarzony pretekst, w postaci wojny oczywiście, żeby pogłębić niechęć i nienawiść państw zachodnich do Rosji, i skłonić ich do rezygnacji z handlu z Rosją, pod przykrywką poparcia dla Ukrainy w wojnie z Rosją, rzecz jasna.
Dlatego jeśli chodzi o mnie, to ja nigdy nie stanę po stronie USA.
Wielu z was nie zauważa, że tak naprawdę, to wojna między USA, a Rosją.
Propaganda USA tak zamydliła wam oczy, że nie dostrzegacie, że największym wrogiem w tej wojnie jest właśnie USA, które na cierpieniu Ukrainy, i Rosji zarabia grube miliardy dolarów na sprzedaży broni Ukrainie, i przy okazji państwom członkowskim NATO. Pewnie chcieli zrobić to o wiele wcześniej, ale przeszkadzała im Rosja, ale w końcu USA dostało wymarzony pretekst, w postaci wojny oczywiście, żeby pogłębić niechęć i nienawiść państw zachodnich do Rosji, i skłonić ich do rezygnacji z handlu z Rosją, pod przykrywką poparcia dla Ukrainy w wojnie z Rosją, rzecz jasna.
Dlatego jeśli chodzi o mnie, to ja nigdy nie stanę po stronie USA.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie