👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
juz wysyp starlinkow na ukrainckim olx zeby chociaz ceny dali tak z polowe tansze a niektore aukcje ta sama cena co bys od elona zamawiał a nie masz gwarancji czy przyjdzie
VOZ - jego inicjały, dokładnie takie jak rysują na russkich czołgach
zbieg okoliczności...
jak i to że miał kampanie Z, Ze PreZydent, i że był serial - gdzie on grał Sługa Narodu, jak partia jego- gdzie były przestawione dziwne wydarzenia, np podział Ukrainy
On jest aktorem.
Dostał Oscara.
Każdy chyba już rozumie dawno i wie o co chodzi w tej wojnie...
zbieg okoliczności...
jak i to że miał kampanie Z, Ze PreZydent, i że był serial - gdzie on grał Sługa Narodu, jak partia jego- gdzie były przestawione dziwne wydarzenia, np podział Ukrainy
On jest aktorem.
Dostał Oscara.
mynameisgod napisał/a:
On jest aktorem.
Dostał Oscara.
80% ludzi to slepcy, ktorzy nie widza nawet jak im sie pokaże. Reszta ma to szczęście, że dostrzega co jest grane. Natomiast ci bardziej świadomi to jest bardzo maly procent. Chociaż ostatnio obserwuje powolne powiekszanie sie tej ostatniej grupy.
Maniecky napisał/a:
Koniec koncow Ruscy zaatakowali Ukre i to Putin jest zbrodnarzem a nie Zelenkski i zaden pajac z sadola mnie nie przekona inaczej.
Biorac pod uwagę łapanki wojskowe jakie sa w Ukrainie i to, że zginęło tam juz prawie 200 tys ludzi to nie dziwne, że zaczyna sie mówić o depopulacji.
Jeżeli myślisz że w Polsce jest oaza wolnosci to jednak trochę sie myslisz.
Jedyny problem jaki widzę jawi się jako brak możliwości pozostania krajem bez parasola w postaci nadzorcy wiekszego kraju lub grupy krajów, jak UE. Ukraina i Polska to od dawna są kolonie.
To niewiarygodne że ukraińcy którzy u nas są maja nawet samochody,bo powinni jeżdzic furmankami i mieszkać w miasteczkach namiotowych a do tego jeścć 300 gram chleba oraz zupę z brukwi raz dziennie.Oby nas nigdy nie dotknęła kolejna wojna bo byśmy poznali wielkie serca germanów

I w komentarzach wysyp kont z 2023 roku. Widać was kurewskie onuce z kilometra. Takimi debilami jesteście, że nie możecie od roku wykonać trzydniowej operacji specjalnej. I wy myslicie, że ktoś wam uwierzy? Tylko tacy debile jak wy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie