📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
'załatwi' - i jak w kraju z taką mentalnością politycy mają być sensowni?
To znowu ten koleś który "wyleasingował" sobie samemu wczesniej odkupiony od Fiata salon samochodowy w Zamościu a potem żądał zwrotu podatku za ten "zakup"?
polaczek cebulaczek pogubił się w przepisach skarbowych ? Miało być tak pięknie..
Uwaga nie jedzcie szczawiu, Niesiołowski jadł i widzicie co się z nim porobiło.. Myśli że jest psem a jego panem jest niejaki Donald Tusk...

@Jaanek ty w dupie byłeś i gówno widziałeś. Problem z tym dworcem nie jest taki że go wyremontowali tylko że nakazali zatrzymywanie się tam pociągów inter City, które każdorazowo kosztuje kilkaset złotych. A w tej dziurze, gdzie psy dupami szczekają (10k mieszkańców- tyle co osiedle w mieście) nikt nie wysiada, i o to chodzi w problemie Gosiewa.

Po co chodzicie do tej dupy skoro każdy głupi wie,że gówno tam widać?

arathorn napisał/a:
@Jaanek ty w dupie byłeś i gówno widziałeś. Problem z tym dworcem nie jest taki że go wyremontowali tylko że nakazali zatrzymywanie się tam pociągów inter City, które każdorazowo kosztuje kilkaset złotych. A w tej dziurze, gdzie psy dupami szczekają (10k mieszkańców- tyle co osiedle w mieście) nikt nie wysiada, i o to chodzi w problemie Gosiewa.
A skąd wiesz, że nikt tam nie wysiada? Jest to jedyna stacja po drodze więc spora część wysiada akurat tam. Idąc Twoim tokiem myślenia lotniska nie powinny być w takich miejscach jak Pyrzowice, bo to przecież mała wieś! Po za tym nie wspomne, że nie wszystkie pociągi się tam zatrzymują.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie