Bieszczady są zajebiste przez cały rok polecam.
podpis użytkownika
Żebyś Kur...wo zmierzła !!!

Piękne! Szkoda, że Polacy zamiast zwiedzać piękno kraju, wyjeżdżają do Egiptu, ''Bo tam ciepło''.
Bieszczady są na prawdę warte zwiedzania. Szkoda tylko że wraz z rosnącą liczbą turystów, coraz częściej można natknąć się na coś takiego:
Widok, niestety, powszechny w pobliżu ośrodków wypoczynkowych choćby nad Zalewem Solińskim.
A tym którzy są zainteresowani Bieszczadami polecam obejrzeć ten film
:
Każdy chłop krzesiwo
Będzie iskier kupka
Jeno krzeszcie żywo."

Widok, niestety, powszechny w pobliżu ośrodków wypoczynkowych choćby nad Zalewem Solińskim.
A tym którzy są zainteresowani Bieszczadami polecam obejrzeć ten film

podpis użytkownika
"Każda dziewka hubkaKażdy chłop krzesiwo
Będzie iskier kupka
Jeno krzeszcie żywo."

@Zagłoba
Bo turyści z pewnością biorą metrową lodówkę z pokoju i wyjebią w lesie...
Bo turyści z pewnością biorą metrową lodówkę z pokoju i wyjebią w lesie...
Nie chodzi o samą lodówkę, o nią akurat podejrzewałbym jakiegoś lokalnego głupka. Ale wokoło walają się jakieś butelki i inny chłam. No przecież k🤬ica człowieka bierze jak coś takiego widzi. Jeżeli dało się przynieść coś takiego to i wyniesienie nie powinno chyba stanowić problemu, prawda? Nie twierdzę, że tylko turyści to robią, dużo z nich jest w porządku i potrafią podejść te kilka metrów do kosza żeby wyrzucić śmieci ale, mimo wszystko, jeszcze jakieś 10 lat temu tego wszystkiego było jakoś mniej.
I tak najgorsi są chyba wędkarze (także nie wszyscy, ale trafi się kilku co potrafią nasyfić za trzech) - żyłki na brzegach, łuski po rybach niestety często rzucają się w oczy. Nie jestem jakimś ekoz🤬bem, ale minimum szacunku dla środowiska by się przydało
Każdy chłop krzesiwo
Będzie iskier kupka
Jeno krzeszcie żywo."
I tak najgorsi są chyba wędkarze (także nie wszyscy, ale trafi się kilku co potrafią nasyfić za trzech) - żyłki na brzegach, łuski po rybach niestety często rzucają się w oczy. Nie jestem jakimś ekoz🤬bem, ale minimum szacunku dla środowiska by się przydało

podpis użytkownika
"Każda dziewka hubkaKażdy chłop krzesiwo
Będzie iskier kupka
Jeno krzeszcie żywo."

Wybieram się na "survival" w tym roku w Bieszczady, zobaczymy czy mnie nic nie zaj*bie. Jakieś wskazówki od rodzimych mieszkańców tego rejonu nt. tego jak nie dać się zabić? I na co uważać?