to na sadolu? reklama telefonu w leśnym borze? xC
zajebiście sadystyczne!
zajebiście sadystyczne!
Smutek mnie ogarnia...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
podpis użytkownika
J🤬KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
nie znam tej melodi nie ma piwa -_-
ps. moze autor uznał ze zmarnowanie tyle drewna na takie gowno to jest sadyzm
nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
ps. moze autor uznał ze zmarnowanie tyle drewna na takie gowno to jest sadyzm

podpis użytkownika

nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
Co to k... ma być? :/ Jeden z najdenniejszych filmów jakie ostatnio widziałem - to się nawet nie kwalifikuje na piwo bezalkoholowe...

Swoją drogą można by wprowadzić bezalkoholowe jako oznakę dezaprobaty dla tego typu gówien...

Cytat:
Mazuczi napisał(a)
Początek w stylu - co to jest? Ale widząc skośnookich można się wszystkiego spodziewać.
Dla czego jestes takim rasista? przecierz oni maja szersze spojrzenie na swiat...
Swoją drogą współczuję im skoro jedna reklama może trwać 3 minuty a takich kilka między filmem naraz to przej🤬e. U nas chociaż kilkadziesiąt sekund jedna trwa, chociaż to może dlatego że nikogo nie stać na dłuższe reklamy xD
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
to jest melodia z ukrytego levelu mario brothers gdzie luigi siada na kiblu i rozp🤬ziela sedes puszystym bąkiem i jest game over bo gówno ekran przysłania...
kaspersky16 napisał/a:
Smutek mnie ogarnia...[/quote
Mnie tez... tak zmarnować tyle drewna.. na sama myśl ile krzyży mogło być zbudowanych przez Ku Klux Klan
Astianfulmocny napisał/a:
Dla czego jestes takim rasista? przecierz oni maja szersze spojrzenie na swiat...
Oni mają panoramiczne oczy

podpis użytkownika
Per aspera ad astra.
czacha666 napisał/a:
to na sadolu? reklama telefonu w leśnym borze? xC
zajebiście sadystyczne!
Konto masz więc na Harda możesz wejść.
P.S.
Niby wszystko ukazane jako zgodne z naturą, ptaszki śpiewają a ile drzew zniszczyli strugając te zasrane klepki?

czemu ja nie pracuję przy takich reklamach
i teraz k🤬a cały dzień w mej głowie "tiituutiitttaa..."
i teraz k🤬a cały dzień w mej głowie "tiituutiitttaa..."