Kocham to brudne miasto i jego patologicznych mieszkańców
Na osiedlu Górna poszedłem oddać mocz i oprócz ulgi fizjologicznej poczułem się wspaniale na serduszku kiedy ujżałem martwego gołębia i taki oto napis na murze.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.
I will wear you like a condom.
Nie kłamałeś.
W odbiciu na aucie jest to samo.
tylko w Łodzi zamiast spreju używa się farby olejnej i pędzla do robienie napisów...
marcino_zly napisał/a:
Nie kłamałeś.
W odbiciu na aucie jest to samo.
Ale gołębia już nie widać. Skąd mam wiedzieć, że to ta sama miejscówa, a nie jakieś powklejane foty i historyjka wyssana z dupy?
NiemiecWaszPan napisał/a:
Ale gołębia już nie widać. Skąd mam wiedzieć, że to ta sama miejscówa, a nie jakieś powklejane foty i historyjka wyssana z dupy?
Spokojnie nie kłamę bobto grzech i Jezus się denerwuje.
Łódź ulica Milionowa między ulicami Grabowa i Słowiańska. Simiało można sprawdzać najlepiej po zmroku.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.
I will wear you like a condom.
już dwa lata temu pytałem się was czy przetrwamy?
Mailem napisany jeden z najpiękniejszych i patriotycznych postów, który płodziłem 20 minut, ale doszedłem do wniosku, że jednak na was sram, szczam i spuszczam się wam do mordy. Większość z was i tak się tylko obliże na samą myśl po przeczytaniu tego.
To prawda. Wszyscy umrzecie.
wysikałbym się na gołębia -łódź k🤬a! jesteście słynni!. pozdro ze Śląska.
w Łodzi jest tyle knajp z dobrymi alkochocholami, z zajebistymi kebabami, głupimi i fajnymi babami, świetnym klimatem,
że,
NIESAMOWICIE lubię to miasto,
a taksiarze to frajerzy, mogliby łoić jak w stolnicy.........a są uczciwi
Ma ktoś może tani koks najlepiej teo limanka
przecież to prawda - i co rzadkie, napisano poprawnie, pewnie ktoś z Bałut
@hdposter: Większości z nas nie przyszły by nawet do głowy takie pomysły jakimi właśnie nas zaszczyciłeś. Widocznie to nie portal dla ciebie glizdosłoniu
podpis użytkownika
Poza to, co widac.
notak napisał/a:
w Łodzi jest tyle knajp z dobrymi alkochocholami, z zajebistymi kebabami, głupimi i fajnymi babami, świetnym klimatem,
że,
NIESAMOWICIE lubię to miasto,
a taksiarze to frajerzy, mogliby łoić jak w stolnicy.........a są uczciwi
Alkohol? O ty ćpunie narkotykarzu jeden a za martwego gołympia zawsze piwo
podpis użytkownika
Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Nie dość, że poszedł szczać w krzaki, to jeszcze to "ujżałem" i brak znaków interpunkcyjnych.
Łodzianin, nie ma c🤬ja.