W tym mieście nic mnie już chyba nie zdziwi, chodź fantazja naszych rodaków ponoć nie zna granic
Cytat:
Nieznany sprawca "pożyczył" tramwaj, wyjechał nim z zajezdni i po wycieczce po mieście odstawił go na pętli Żabieniec. Policja szuka sprawcy.
W niedzielę, 30 marca motorniczy zauważył pusty tramwaj stojący na pętli Żabieniec, było to o tyle dziwne, że na tej pętli tramwaje zatrzymują się tylko w sytuacji awaryjnej, gdy nie mogą dojechać do pętli.
Motorniczy poinformował MPK o całej sytuacji i okazało się, że ktoś pożyczył sobie tramwaj i pojechał nim na wycieczkę po mieście i zostawił skład na pętli Żabieniec. Ostatni raz skład był widziany w piątek, 28 marca ok. godz. 18 w zajezdni Telefoniczna. Sprawą zajęła się policja.
- MPK-Łódź wraz z policją prowadzi czynności mające na celu wyjaśnienie okoliczności zaistniałej sytuacji - od wyjazdu tramwaju z zajezdni Telefoniczna aż po pozostawienie pojazdu na pętli - mówi Sebastian Grochala, rzecznik prasowy łódzkiego MPK.
Czekam na wstawkę z Pazurą, zaj🤬e z mmlodz.pl.
Jak c🤬jowe to do pieca tak jak część mieszkańców Łodzi w 1944r.
W tym kraju ukradną wszystko co nie jest zabetonowane w podłożu...
Konto usunięte
2014-03-31, 19:25
Może to był ten Pan i trochę przyimprezował
podpis użytkownika
Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
Tamatejsze pogotowie jechało na pomoc z Pavulonem.
Oddał, nikomu krzywdy nie wyrządził, więc po jaką cholerę gościa ścigać?
Wójcik napisał/a:
chodź fantazja naszych rodaków ponoć nie zna granic
Gdzie mam iść ?
Nie na pętli, tylko na krańcówce!
Konto usunięte
2014-03-31, 22:29
jak k🤬a ukradli jak oddali?
Czyli jakby zostawił tramwaj na pętli zamiast na tej stacji to nikt by się nie zorientował nawet że go ktoś zawinął?
Dobrze że nie było pościgu bo jeszcze by pewnie zgubił policję ;p
Co za cebulackie miasto... nawet tramwaj ukradną.
Konto usunięte
2014-03-31, 23:00
Inferno88x napisał/a:
W tym kraju ukradną wszystko co nie jest zabetonowane w podłożu...
E tam, w mojej okolicy kiedyś ukradli bunkier. Co prawda metalowy, ale jednak.
Konto usunięte
2014-04-01, 0:15
Nieważne ile razy ktoś wstawi filmik z Łodzią i Pazurą, zawsze mnie rozbawi.
Konto usunięte
2014-04-01, 10:54
Zawsze jak jadę tramwajem w Gdańsku, zastanawiam się jakby tak podp🤬lić tramwaj i pojeździć po mieście