....dużo łatwiej jest...
Wysmarkać się? P🤬lisz
Martyna z misją na krańcu świata w poszukiwaniu koronawirusa
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i tak sobie siedzi i myśli...
"Czy w tą rękę za którą ją trzymam też zajabała smarka ?? "
xD jeblem na plecy rormalnie jego mać xD
Co kraj to obyczaj, swoja droga wiele osob tak robi! Jak sie idzie przez miasto to widac paru takich praktykujacych.
Ciekawe czy już się jej zrosła ta kość w cipce.
Ale jebła zdziwionego karpia jak mała smarkła
Wojciechowska to największa sciema podróżnicza... Taki afrykański dom... Niby wszystko ok, ale cały z gowna... Kiedyś już pisałem jak przywlaszcza sobie dorobek intelektualny, żeby pokazać jaka jest super wyedukowana i oczytana. Mówię tu o wszystkich tematach jakie porusza ta p🤬a. Prawda jest taka, że np dzwoni jej pachołek informuje co chcą wykorzystać w programie. Oczywiście jeśli się zgodzisz, aby skorzystała z twojej wiedzy nikt nigdy się nie dowie skąd ona to wie. Jeśli będziesz to opisywać na jej profilach blokuje ludzi. Nie ma tu mowy o jakiejś zapłacie, ale nawet nie chciała wymienić nazwisk na końcu programu w napisach. Taka oto oświecona... sram jej na pysk
konto usunięte
2020-03-03, 10:18
ProVVe napisał/a:
Wojciechowska to największa sciema podróżnicza... Taki afrykański dom... Niby wszystko ok, ale cały z gowna... Kiedyś już pisałem jak przywlaszcza sobie dorobek intelektualny, żeby pokazać jaka jest super wyedukowana i oczytana. Mówię tu o wszystkich tematach jakie porusza ta p🤬a. Prawda jest taka, że np dzwoni jej pachołek informuje co chcą wykorzystać w programie. Oczywiście jeśli się zgodzisz, aby skorzystała z twojej wiedzy nikt nigdy się nie dowie skąd ona to wie. Jeśli będziesz to opisywać na jej profilach blokuje ludzi. Nie ma tu mowy o jakiejś zapłacie, ale nawet nie chciała wymienić nazwisk na końcu programu w napisach. Taka oto oświecona... sram jej na pysk
No Tony Halik się w grobie przewraca...
Tony Halik, Arkady Fiedler, a nawet Wojciech Cejrowski- to są podróżnicy z powołania, prawdziwi odkrywcy i pasjonaci eskapad. Tudno byłoby mi dodać do tego panteonu Wojciechowską, która jest raczej produktem reklamowym. Gdybym obudził się w środy amazońskiej puszczy bez nawigacji prędzej zaufałbym Makłowiczowi: też zwiedził trochę świata, ma poukładane w głowie, nie buja się z murzynami i zajebiście gotuje.
Co mogę powiedzieć pozytywnego o Wojciechowskiej? Miała zajebiste ciało, pierwszy "Playboy" jakiego kupiłem był z nią, moje najwspanialsze wspomnienie z młodości! Ehh znowu mieć 16 lat...
No nie wiem czy to takie najwspanialsze męczyc kapitana do podcieracza...
konto usunięte
2020-03-03, 10:56
No przebiła Szechtera w pociągu
hiqq
2020-03-03, 11:03
Po prostu się czarna wzruszyła i tyle