📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
widziałam to wczoraj w wiadomościach - dobry był motyw, gdzie mówili coś o przygotowaniach do pogrzebu i było ujęcie księdza idącego w deszczu drogą - chwilę potem mowa o tym, że cały pogrzeb trzeba będzie odwoływać i ujęcie zrezygnowanego księdza idącego w drugą stronę
w ogóle to wszyscy co się wypowiadali byli jakby nawet zmartwieni tym, że babcia ożyła
w ogóle to wszyscy co się wypowiadali byli jakby nawet zmartwieni tym, że babcia ożyła
Bo odszkodowania by nie dostali, a ksiądz nie zarobił. Zresztą dziwne, że nie rzucili się na nią z krzyżami i kołkami, w końcu żywy trup, istota nieczysta i takie tam.
heh:) ale jaka uczciwość ludzi w kostnicy....wystarczyło przecież, no powiedzmy, na chwilę pozbawić powietrza, czy też innym sposobem dobić
Demoness napisał/a:
heh:) ale jaka uczciwość ludzi w kostnicy....wystarczyło przecież, no powiedzmy, na chwilę pozbawić powietrza, czy też innym sposobem dobić
![]()
Widocznie to nie była Łódź.
Było kiedyś coś takiego na Discovery w "Moja szokująca historia" - "Obudziłam się w kostnicy" i tam było właśnie, że ludzie nie dawali oznak życia, ale po kilku minutach(godzinach) "ożywali"
Dlatego każdego uznanego za zmarłego powinno się humanitarnie zastrzelić/spalić/poćwiartować co by mu już w głowie nie było wstawanie ;]
Mizu666 napisał/a:
co za inteligentna wypowiedz...Dlatego każdego uznanego za zmarłego powinno się humanitarnie zastrzelić/spalić/poćwiartować co by mu już w głowie nie było wstawanie ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie