Ja jebie, jaki gejowski spęd. Same samce. W chacie przed telewizorem lepiej odpoczniesz, jak na takiej mordowni...
J🤬e pedalsko-pedofilskie spędy, dziwne że matki przychodzą tam ze swoimi dziećmi! Na końcu widać że dzieci chcą sp🤬alać z tego pedofilskiego spędu śniadych pedofili!! Tłumaczą starej wywłoce STARA TĘPA SUKO WYP🤬ALAMY!!
Ciężko sobie wyobrazić jakby to wszystko odkryło Mazury koniec jezior i to tych polodowcowych
mnie to tam zawsze zastanawia które to chłop a które to nie, nie wiem czy to te ich piękne niemki na tym filmie czy moze sami kolesie, no bo skoro wszyscy na basenie wygladaja podobnie to pogubic sie mozna, a i teoria sie zgadza
Dot napisał/a:
mnie to tam zawsze zastanawia które to chłop a które to nie, nie wiem czy to te ich piękne niemki na tym filmie czy moze sami kolesie, no bo skoro wszyscy na basenie wygladaja podobnie to pogubic sie mozna, a i teoria sie zgadza
Masz racje z tymi niemkami. Zdjęcie autentyk -niemieckie strażniczki z obozu koncentracyjnego 1945r.

A gdzie się podziali ci wszyscy aryjczycy?
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/
Jeden z niewielu wątków gdzie rusofoby siedzą cicho i nie szczekają o kacapach

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Mówili wiele razy ze kozojeby idą tam molestować kobiety etc etc... swoją drogą pewnie byli zdziwieni, ze nie ma tam basenu pełnego piachu
podpis użytkownika
Ola gringo