Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
djoshin 2022-06-23, 0:28 39
sami rdzenni
Zgłoś
Beka_XD 2022-06-23, 0:29 21
Ja jebie, jaki gejowski spęd. Same samce. W chacie przed telewizorem lepiej odpoczniesz, jak na takiej mordowni...
Zgłoś
diacon 2022-06-23, 0:34 13
J🤬e pedalsko-pedofilskie spędy, dziwne że matki przychodzą tam ze swoimi dziećmi! Na końcu widać że dzieci chcą sp🤬alać z tego pedofilskiego spędu śniadych pedofili!! Tłumaczą starej wywłoce STARA TĘPA SUKO WYP🤬ALAMY!!
Zgłoś
Gekkou123 2022-06-23, 1:02 4
Ciekawostka: jest to basen wolny w południowej części Berlina.
Zgłoś
rara 2022-06-23, 1:07 3
Ciężko sobie wyobrazić jakby to wszystko odkryło Mazury koniec jezior i to tych polodowcowych
Zgłoś
Dot 2022-06-23, 1:12 4
mnie to tam zawsze zastanawia które to chłop a które to nie, nie wiem czy to te ich piękne niemki na tym filmie czy moze sami kolesie, no bo skoro wszyscy na basenie wygladaja podobnie to pogubic sie mozna, a i teoria sie zgadza
Zgłoś
Kutasiarz 2022-06-23, 6:29 1
"Niegrzeczni chłopcy na basenie 2" długo czekałem na ten film.
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2022-06-23, 7:03 12
Dot napisał/a:

mnie to tam zawsze zastanawia które to chłop a które to nie, nie wiem czy to te ich piękne niemki na tym filmie czy moze sami kolesie, no bo skoro wszyscy na basenie wygladaja podobnie to pogubic sie mozna, a i teoria sie zgadza

Masz racje z tymi niemkami. Zdjęcie autentyk -niemieckie strażniczki z obozu koncentracyjnego 1945r.

Zgłoś
woytasw 2022-06-23, 8:31 7
Tak było....

Zgłoś
Gunter88 2022-06-23, 8:56 3
Pewnie ktoś przypadkiem polał ich koze.
Zgłoś
tfujdiler 2022-06-23, 9:24 2
A gdzie się podziali ci wszyscy aryjczycy?
Zgłoś
Siriuz 2022-06-23, 10:02 1
Jeden z niewielu wątków gdzie rusofoby siedzą cicho i nie szczekają o kacapach

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
ProVVe 2022-06-23, 10:32
Mówili wiele razy ze kozojeby idą tam molestować kobiety etc etc... swoją drogą pewnie byli zdziwieni, ze nie ma tam basenu pełnego piachu

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2022-06-23, 12:10 1
Czerwiec - miesiąc dumy , i wszystko jasne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie