Co to k🤬a jest ''obota''?
@up Sobota bez S to obota
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Konto usunięte
2013-08-11, 0:43
Podobno dziadek Tuska zginął w obozie koncentracyjnym.
Spadł z wieży strażniczej.
up
K🤬a jego mać ! zawsze jak czytam sobie jakiś kawał o Niemcach , ż🤬dach itp. to wszędzie wp🤬lacie się z polityką do c🤬ja wafla , c🤬j mnie obchodzi pan Tusk i reszta polityków chcesz porozmawiać o polityce szukaj na forum takiego tematu i tam pisz swoje beznadziejne bzdury , a więc grzecznym zwrotem idź sobie już stąd !
Konto usunięte
2013-08-11, 4:58
To niesprawiedliwe, że jak dwukrotnie wypadnie reszka to ż🤬dek przeżyje ;/
Konto usunięte
2013-08-11, 8:41
Ja wiem, że to Sadistic i pośmiać się można. Ale widzę tu różnych popaprańców, którzy pewne rzeczy mówią na serio. I tacy właśnie w czasie wojny dostaliby kulę w łeb. Nie od hitlerowców, ani od sowietów. Ale od Polskiego Państwa Podziemnego, od Armii Krajowej. Przypominam, że każdy, kto wydawał okupantowi Polaka narodowości Ż🤬dowskiej, był zdrajcą narodu Polskiego (celowo przymiotniki piszę z dużej). Tacy zdrajcy byli gorsi od samych okupantów. Mieszali: kto wróg, kto przyjaciel. Także zanim ktoś na poważnie zacznie wychwalać Hitlera z tym co robił w Polsce, proponuję, by palnął sobie w łeb. To obraza dla milionów Polaków, którzy stracili życie za nasz kraj lub po prostu dlatego, że byli Polakami. Tracili życie także, że bronili jeden drugiego. To obraza dla Sendlerowej, Fogga i tysięcy innych oraz dla żołnierzy Armii Krajowej. Tacy ludzie byli dla porządnych Polaków najgorszymi szmatami. Jak widać, zawsze się tacy znajdą w społeczeństwie. Czołem.
sadistic to sadistic,daj spokój i nie bierz wszystkiego na serio
Konto usunięte
2013-08-11, 8:52
@ pawel997402 - spoko. Ja wiem, że żarty to żarty i pewnie większość z piszących takie żarty nie byłaby wrogo tak naprawdę nastawiona. Ale nie zaszkodzi, aby młodsi wiedzieli, że faktycznie za okupacji AK likwidowało tych, co zajmowali się wydawaniem Ż🤬dów. Żartuje się z wszystkiego, ale ważne, by wiedzieć, jaka też była prawda. Wtedy żarty są i smaczniejsze

(vide: Monty Python).
Spaliłeś kawał. Hitler nigdy nie był w obozach zagłady.
wchodzi Hans do baraku.
- no panowie dzisiaj na kolacje po jajeczku.
- hura hura Hans super.
- po jajeczku ale tym oto pretem
Konto usunięte
2013-08-11, 15:48
Ten kawał ogólnie jest prawdą. Ż🤬dzi wykonywali prace a jeżeli ktoś w baraku coś przeskrobał rzucali monetą jak wypadła reszka miał dzień więcej życia a jutro powtarzano rzut. Rzadkością było przeżyć dwa dni :}