👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

sprzedam Matiza, tanio, stan dobry. z szyberdachem. serdecznie polecam

Mało kto wie, że jeszcze w każdym kraju było jury, które też miało swoje 5 groszy dołożone przy dzieleniu głosów. Tu macie tabelę:
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/v/t1.0-9/10269549_77319770603...
Z tabeli wynika, że na tego szmaciarza głosowało jeszcze więcej ludzi, niż można przypuszczać co jest przerażające. Jedyne co mnie pociesza to, że na polskie cycki głosowało więcej osób niż nam pokazano
Jedna wielka manipulacja
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/v/t1.0-9/10269549_77319770603...
Z tabeli wynika, że na tego szmaciarza głosowało jeszcze więcej ludzi, niż można przypuszczać co jest przerażające. Jedyne co mnie pociesza to, że na polskie cycki głosowało więcej osób niż nam pokazano
Jedna wielka manipulacja

Naprawdę nie rozumiecie, że w nowoczesnej Europie nie ma miejsca dla wyjących i miotających się po scenie kurew? Epatowanie tanią seksualnością, do tego w przaśno - buraczanym wydaniu to naprawdę za mało, żeby wygrać konkurs piosenki. Poza tym sama piosenka była po prostu słaba, bardziej nadawała się na wiejskie wesele. Image artysty musi być nietuzinkowy, ciekawy, intrygujący, i taka właśnie była Conchita Wurst. Musicie się pogodzić z tym, że widzowie z Europy nie brandzlują się waszą "słowiańskością".

Loaloa napisał/a:
Naprawdę nie rozumiecie, że w nowoczesnej Europie nie ma miejsca dla wyjących i miotających się po scenie kurew? Epatowanie tanią seksualnością, do tego w przaśno - buraczanym wydaniu to naprawdę za mało, żeby wygrać konkurs piosenki. Poza tym sama piosenka była po prostu słaba, bardziej nadawała się na wiejskie wesele. Image artysty musi być nietuzinkowy, ciekawy, intrygujący, i taka właśnie była Conchita Wurst. Musicie się pogodzić z tym, że widzowie z Europy nie brandzlują się waszą "słowiańskością".
byłA ?

Polska jako jeden z nielicznych, jak nie jedyny kraj nie dał temu czemuś punktu. Wiara w narodzie nadal jest!

Nie interesowała mnie zbytnio ta ełrowizja, ale pierwsze co powiedziałem, jak ogarnąłem, że w półfinale jest ta Konczita Kiełbasa, to, że TO wygra. Było dla mnie pewne, że największy odszczepieniec i dewiant musi być wypromowany chociażby (co w sumie nie powinno dziwić) w konkursie muzycznym. Nie wiem jak to wszystko działa, ale nie zdziwiłbym się, gdyby po prostu znaleźli (organizatorzy tego przeglądu) go gdzieś na ulicy i w duchu lewizny ułożyli dobrą piosenkę (naprawdę piosenka TEGO mi się spodobała, miała taki klimat trochę z Jamesa Bonda
), żeby usprawiedliwić i zamaskować z góry ustawiony wynik. Wszystko w celu pokazywania indywidualności i wolności, że każdy kto ma "talent" może zdobywać kasę i sławę. Idealna pożywka dla młodych, którzy jeszcze nie są siebie świadomi i resztka wstydu zabrania im pokazywania i utożsamiania się z osobnikami pokroju zwycięzcy Eurowizji.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie