👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A, to wybacz. Pochopnie oceniłem, że jesteś jednym z tych nie przyznających się do tego, że są Polakami zdrajców zapatrzonych w Europe i palikotowe dziwadła jak w obrazek. Skoro nie wyżekasz się naszych tradycji i kultury, a kytykujesz tylko sposób ich przekazania, to ok.

A tam! Swego czasu wygrało Lordi. I też były głosy oburzenia, że jak to tak, że potwory, że przebierańcy, a jednak czas pokazał, że po prostu ceniony w świecie zespół, który był po prostu najlepszy.
Sosnowiec@
Czy jest to twoja twórczość czy tylko wkleiłeś?
Bo chodzi o to, że podkład ma zajebisty bassilen i jeżeli to nie problem to bardzo chciałbym posłuchać samego podkładu bez wypocin IVO. Dziękuję i pozdrawiam/.
Czy jest to twoja twórczość czy tylko wkleiłeś?
Bo chodzi o to, że podkład ma zajebisty bassilen i jeżeli to nie problem to bardzo chciałbym posłuchać samego podkładu bez wypocin IVO. Dziękuję i pozdrawiam/.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie