on ma więcej kasy i poczucia humoru i wartości niż sadolowe zjeby !
Przecież to Wazzup z YouTube
O Majster. Dawno go nie oglądałem
35i
2022-11-22, 17:38
Kriski napisał/a:
Częstochowskie blachy, wieśniacki warszawski akcent i odkurzacz więcej warty od białego ulepa.
Obejrzyj sobie " Cafe pod Minogą" burasie w ząbek czesany. Tam masz warszawski akcent.
Nie wiem kiedy ale utarło się błędne przekonanie, że posiadacz bwm to zawsze ktoś przy hajsie i w ogóle Dżolero.
A tymczasem to głównie największy udziałowiec ilorazu inteligencji.
podpis użytkownika
I tak to jest.
Kriski napisał/a:
Teraz mam 6 letniego Japończyka z Gołotą pod maską.
Ja już po nicku wiedziałem, że masz japończyka.
Ostatni mi kumpel wyjaśnił po co ta szyba się oddzielnie otwiera. Podobno więcej gnoju można wrzucić
Promowanie zj🤬ego podejścia do życia gdzie większość oglądających traktuje to jako prawdziwe.
Hehe ale gównoburza

majster cyk fuch to osobowość na potrzeby internetów, a wszyscy się spuszczacie. Ja tylko zadaje sobie pytanie co to robi na sadolu...
Czas żebyście przewietrzył piwnice
Ale o co chodzi? Chłop nie ma kasy na myjnie, dwie lewe ręce żeby odkurzyć, a do tego przejmuje się brudem w bagarku, jakby auta co roku nie wymieniał, no to wsadził sobie odkurzacz z domu i tyle. W ogóle w Polsce widać tą biedę z czasów komuny, zdrowo wrosła w łby, bo ludzie się spuszczają nad byle bryką, jakbyyto jakiś 8 cud świata był. A przecież to wynik biedy, jakby mnie było stać, to bym sobie kierowcę zatrudnił.
Toż to majster z kanału Wazzup