📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Roger Waters napisał/a:
...to na prawdę mocny materiał...
Chyba nawet bot do stawiania piwek się zbuntuje.
Częstochowskie blachy, wieśniacki warszawski akcent i odkurzacz więcej warty od białego ulepa.
Ja myślę, że o użytkownikach tej marki samochodów można by epopeje piać, ale te trzy literki mówią wszystko... BMW
Kriski napisał/a:
Teraz mam 6 letniego Japończyka z Gołotą pod maską.
Masz pod maską jąkającego się tchórzliwego pięściarza? To chyba jakiś diesel o niskiej kulturze pracy. Bo jeśli masz tam silnik w układzie H, to raczej powinieneś go porównać do tchórzliwego psa ze spłaszczonym pyskiem.
Ten czereśniak z wiejskim akcentem podwarszawskiego zadupia zwanego Jaktorowem już sam nie wie jak ma zabłysnąć

Po samym głosie można stwierdzić że wieśniak (Bez urazy dla prawdziwych wieśniaków, bo Wy akurat jesteście bardzo potrzebni)
HenrykS. napisał/a:
Masz pod maską jąkającego się tchórzliwego pięściarza? To chyba jakiś diesel o niskiej kulturze pracy. Bo jeśli masz tam silnik w układzie H, to raczej powinieneś go porównać do tchórzliwego psa ze spłaszczonym pyskiem.
O, właściciel Tico w gazie się odezwał.
Kriski napisał/a:
O, właściciel Tico w gazie się odezwał.
Trochę nad tym myślałeś. Myślałeś, myślałeś, aż w końcu się zesrałeś

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie