Zamienił stryjek siekierkę na kijek...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Tak samo było od 1937 roku, gdy polska policja przy udziale wojska niszczyła cerkwie na Wołyniu na podstawie tajnego rozkazu. Niewielu zrozumie
darek1234 napisał/a:
Tak samo było od 1937 roku, gdy polska policja przy udziale wojska niszczyła cerkwie na Wołyniu na podstawie tajnego rozkazu. Niewielu zrozumie
Jakiś link do wiarygodnego źródła? i czy to była 1 cerkiew? 10? 1000? bo skala jednak ma znaczenie.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
Jakiś link do wiarygodnego źródła? i czy to była 1 cerkiew? 10? 1000? bo skala jednak ma znaczenie.
Nie chce mi się tego czytać, bo mam inne źródła, ale masz prosty link
pl.wikipedia.org/wiki/Akcja_rewindykacji_cerkwi_prawos%C5%82awnych_w_I...
Porównujecie dzisiejszych Pakistanczykow do Polaków sprzed 90 lat. To doskonale obrazuje ile lat za nami jest Pakistan. U nich społeczeństwo jest na etapie 1930
podpis użytkownika
Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobry
Jak kościół w Polsce nie przestanie się wp🤬lać ludziom do domów, w ciągu najbliższych lat niestety może skończyć podobnie
Weź przestań, bo moczu nie utrzymam

Sztruks napisał/a:
Jezus Królem! Żal mi tych biednych ludzi diabeł im rozum odebrał
Weź przestań, bo moczu nie utrzymam

Łobalmy fizycznie jakiś symbol wiary muzułmańskiej w jewropie i poczekajmy na efekty...
bobro napisał/a:
Porównujecie dzisiejszych Pakistanczykow do Polaków sprzed 90 lat. To doskonale obrazuje ile lat za nami jest Pakistan. U nich społeczeństwo jest na etapie 1930
To tak jak ten pokurcz Zelenski i jego walka z cerkwiami.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
poziom sp🤬olenia podobny do lewaków na strajjkach kobiet
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu