K🤬a! Właśnie skończyłem S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci 😀

BTW. Widzę że portal kompresuje duże grafiki więc dla niezaznajomionych wykadruję problem

@ Piękna gra. Bez dwóch zdań. Choć w 3 odsłonie zabrakło trochę pomysłu na scenariusz. Wyprawa do Prypeci niczym największa wyprawa w życiu, a po kilkudziesięciu minutach przylatują helikoptery i koniec gry 🤨
BTW. Widzę że portal kompresuje duże grafiki więc dla niezaznajomionych wykadruję problem
bo ta gra ma milion lat xD Zagraj sobie w S.T.A.L.K.E.R. 2 z zeszłego roku

bo ta gra ma milion lat xD Zagraj sobie w S.T.A.L.K.E.R. 2 z zeszłego roku tam jest jazda
No wiem. Ale ja czekam na każdą grę po premierze. Co najmniej kilka miesięcy a jak jest dobra to i lat, żeby wszystkie patche i optymalizacje wyszły. Z każdą dobrą grą tak robię

jakoby podzespoły niewspierane

No wiem. Ale ja czekam na każdą grę po premierze. Co najmniej kilka miesięcy a jak jest dobra to i lat, żeby wszystkie patche i optymalizacje wyszły. Z każdą dobrą grą tak robię No ale dzięki temu mocy obliczeniowej nigdy nie brakuje. Jak odpalam te starocie na 7800X3D/RTX4060 to wiele z nich reaguje pewnie tak:
jakoby podzespoły niewspierane
Przeszedłem (za trzecim podejściem xD) dopiero dwójkę z 2024 i powiem że w pierwszych dwóch tygodniach po premierze była tragedia, potem dosrali 300gb patchy i wszystko śmiga luks na głupiej 3060
ale jak ona tam stoi? Jak ona tam wlazła? To AI musi być..
teoretycznie możliwe. block jakiś rozj🤬y, więc może być przechylony, a takiej kozie wystarczy 10 stopni odchylenia od pionu.
ale że te grube kable tak się dziwnie majtają, to pewnie AI...
[ Dodano: 2025-03-03, 23:26 ]
o k🤬a, block xD