Nie cwaniakuj.
Byłem kiedyś obok kantoru podczas napadu.
Jak stoi przy tobie 2 na 2 chłop w kominiarce i z długą bronią to bohaterem nie jesteś.
Za dużo filmów się naoglądałeś.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Jak stoi przy tobie 2 na 2 chłop w kominiarce i z długą bronią to bohaterem nie jesteś.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.

Ja wiem co to jest
Jak się ma 2 starszych braci to się szanuje słodkie jedzenie niezależnie od okoliczności
Jak się ma 2 starszych braci to się szanuje słodkie jedzenie niezależnie od okoliczności

Schowanie głowy poniżej linii okien naprawdę może uratować życie.
#IroniaModeOff
Chyba, że posiadają coś nielegalnego...
#IroniaModeOff
Chyba, że posiadają coś nielegalnego...
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
A to byś pewnie wyszła na pewniaka. Dobrze zrobili łeb w dół i nas nie ma... Nikt nie chce dostać kulki która gdzieś zabłądziła.
ra0mir napisał/a:
Nie cwaniakuj.
Byłeś podczas napadu...
Fajnie mieć nadzieję że drzwi pocisk zatrzymają. No chyba że ktoś tam z ma ołowiane 5mm pociski.