całkiem zabawna sytuacja, nagranie nie moje, nie mam pojęcia kogo to spotkało..
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Czy on czasem nie pomylił biegów? Dlaczego zamiast do przody to ruszył do tyłu...
@Velture może tak było parę lat temu jak chodziły po cenie złomu. Teraz maluszek w dobrym stanie potrafi kosztować, a cena tylko rośnie
Cytat:
śmieszny jest fakt, że ta kamerka jest więcej warta od całego samochodu w którym się znajduje
Założysz się ? Ten samochód prawdopodobnie jest wart kilka tysięcy złotych.. wątpię żeby ta kamerka była aż tak droga.
@Velture
Było w tym roku gadane o typie co malucha trzymał u siebie w domu przez 8 lat. Zszedł za 65 tysi. ponoć na WOŚP. Może mój golf III za 50 lat będzie tyle samo warty
Było w tym roku gadane o typie co malucha trzymał u siebie w domu przez 8 lat. Zszedł za 65 tysi. ponoć na WOŚP. Może mój golf III za 50 lat będzie tyle samo warty
Acerad napisał/a:
@Velture
Było w tym roku gadane o typie co malucha trzymał u siebie w domu przez 8 lat. Zszedł za 65 tysi. ponoć na WOŚP. Może mój golf III za 50 lat będzie tyle samo warty![]()
Na wośp... Na wośp to wszystko chodzi za 8923642163892163921% ceny.
Miałem serwer TF2 i na wośp wystawiałem sloty rezerwowe, które kosztowały 5zł miesięcznie normalnie na stronie a na wośp po 200 były sprzedawane w hurtowych ilościach.
JohnMadafaka napisał/a:
@Velture może tak było parę lat temu jak chodziły po cenie złomu. Teraz maluszek w dobrym stanie potrafi kosztować, a cena tylko rośnie
![]()
Wiem, po jakich cenach one chodzą, ale to nie zmienia faktu, że na pewno nie jest tyle warte to marne truchło
Przecież to Rysiu Rynkowski. Widać, że jeszcze nie uporał się z problemami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie