Najgorszy scenariusz nastąpi wówczas, kiedy w razie wybuchu wojny włączą się do niej Chiny. Chińczycy będą atakowali małymi grupami po 2-3 miliony ludzi...
Bo liczy się mobilność.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-01, 11:13
Chinki dostaną rozkaz do produkcji zamienników i będzie ciągłość.
@@inwestować w obrone kraju...? nas rozjedzie drużyna niemieckich listonoszy na rowerach...
@seattle. Powiem tylko tak: w dupie byłeś i gówno widziałeś. Pluć na wszystko co Polskie, nie znając faktów, najlepiej. Bo to teraz modne.
@golden8426 Że niby północ chce dożywić biedne południe, ale wredni jankesi nie pozwalają? No chyba nie...
konto usunięte
2013-04-01, 13:21
Mam nadzieję że dojdzie do tej wojny - będzie ocean materiałów na harda ze skośnymi w roli głównej
@ellsworth Płatki miały chyba symbolizować atomówkę
konto usunięte
2013-04-01, 16:06
W Korei nie ma ropy więc po tam ma się pchać USA. Prędzej Chiny zaatakują Koreę Płn.
konto usunięte
2013-04-01, 18:49
@up
Może i nie ma ropy, ale są za to zasoby taniej siły roboczej. Koreańczycy mają tak wyprane mózgi tymi swoimi marszami, świętami itp. że pójdą nawet pracować za kulę w łeb, bo lepsze to, niż zdychać z głodu i lizać tłuste dupsko Kimowi.
Myślałem, że Chińczyków mierzy się w hektarach, a nie milionach