Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
t................e 2013-04-01, 11:13 6
Będą jaja że jak się zaczną ostro nap🤬lać to nato się tam włączy do walk Z Polski poleci kilka f-16 i c🤬j nie mamy obrony powietrznej praktycznie. Mig-29 i Suki to już jednak nie ta klasa... Może w walce manewrowej by wygrały ale co po tym jak z 40 kilometrów je rakieta może rozj🤬? Ale lepiej budować nowe stadiony zamiast zainwestować w obronę kraju...
Zgłoś
ElNino 2013-04-01, 11:37 1
Chinki dostaną rozkaz do produkcji zamienników i będzie ciągłość.
Zgłoś
seattle 2013-04-01, 12:33 15
@@inwestować w obrone kraju...? nas rozjedzie drużyna niemieckich listonoszy na rowerach...
Zgłoś
golden8426 2013-04-01, 12:37 55
a ja to widze tak

podpis użytkownika

TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA
Zgłoś
KurakaoDrink 2013-04-01, 12:45 8

Cała filozofia.

podpis użytkownika

To jest moja wina i mogę ją zwalić na kogo zechce.-Homer Simpson
Zgłoś
alveanerleo2 2013-04-01, 13:11 4
@seattle. Powiem tylko tak: w dupie byłeś i gówno widziałeś. Pluć na wszystko co Polskie, nie znając faktów, najlepiej. Bo to teraz modne.

podpis użytkownika

"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chan
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
Zgłoś
ellsworth 2013-04-01, 13:14
@golden8426 Że niby północ chce dożywić biedne południe, ale wredni jankesi nie pozwalają? No chyba nie...
Zgłoś
F................r 2013-04-01, 13:21 1
Mam nadzieję że dojdzie do tej wojny - będzie ocean materiałów na harda ze skośnymi w roli głównej
Zgłoś
Adamecki 2013-04-01, 13:25 1
@ellsworth Płatki miały chyba symbolizować atomówkę
Zgłoś
D................r 2013-04-01, 16:06 4
Tak, tak. Najlepiej zaszczuć psa w ciasny kąt, zagłodzić, a potem dziwić sie, że gryzie Dziwi mnie to, jak bardzo ludzie dają sie mamić tą hamerykańską propagandą. Jak narazie to hameryka prowokuje Koree Płn. poprzez manewry i przeloty bombowców. Nikogo tu nie będę usprawiedliwiał, bo Korea to j🤬e komuchy, ale to szerzenie demokracji przez juesej jest przezabawne. Żydzi to najbardziej agresywnie nastawiona nacja w tej chwili (patrz. wojna izraelsko-palestyńska), a Obama nie kryje swojej przyjaźni do Izraela. Czyli znając relacje Iran-Izrael, po Korei, Iran będzie następnym celem szerzenia demokracji Ludzie, nie wierzcie w nic ślepo i otwórzcie sie na wszelkie dyskusje, bo świat nie jest czarno-biały...
Zgłoś
bastek11 2013-04-01, 18:22
W Korei nie ma ropy więc po tam ma się pchać USA. Prędzej Chiny zaatakują Koreę Płn.
Zgłoś
H................a 2013-04-01, 18:49
@up
Może i nie ma ropy, ale są za to zasoby taniej siły roboczej. Koreańczycy mają tak wyprane mózgi tymi swoimi marszami, świętami itp. że pójdą nawet pracować za kulę w łeb, bo lepsze to, niż zdychać z głodu i lizać tłuste dupsko Kimowi.
Zgłoś
mars0015 2013-04-02, 0:07 1
Myślałem, że Chińczyków mierzy się w hektarach, a nie milionach
Zgłoś