👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mogłabym mieć taka babcie, tak wywija łapami to mogłaby przy okazji umyć okna

Zajebista babcia!!!
Moja to by predzej pierogami tam furore zrobila
Moja to by predzej pierogami tam furore zrobila

@androgenius, jamnika to ty mozesz miec morde...
@@Babka, fajna, daje czadu!
te ruchy, japier... ze takich ososb nie ma w you can dance!
@@Babka, fajna, daje czadu!

Nie no babeczka rusza się lepiej niż niektóre z tych lachociągów białych rękawiczek na techno imprezach. A tak btw Od techno muchy dechno. O ile to w ogóle jest techno....

w Polsce też można zaobserwować podobne zjawiska.. nawet w wykonaniu dziadków

Techno babcia ....
youtube 4 ever nagraj cos sam a nie kopiujesz dzieła innych .
Zapiekanek napisał/a:
Techno babcia ....
większość materiału na sadolu jest osobiście nagrywana przez użytkowników

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie