📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Pojazd już fabrycznie sprasowany, może chyba liczyć na zniżkę jak będzie oddawał do kasacji.
A za promocję pedofila należy się bilet do oglądania SWO z samych najlepszych miejsc, na samym przedzie!
A za promocję pedofila należy się bilet do oglądania SWO z samych najlepszych miejsc, na samym przedzie!
majeńka napisał/a:
Pojazd już fabrycznie sprasowany, może chyba liczyć na zniżkę jak będzie oddawał do kasacji.
Jak wpadłaś w tym filmiku na pedofilskie tło?
Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz?
Bulbulator napisał/a:
Majkel Dżekson. Bardzo lubił dzieci.Jak wpadłaś w tym filmiku na pedofilskie tło?
Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz?
majeńka napisał/a:
Majkel Dżekson. Bardzo lubił dzieci.
Ja lubiłem Michela Jacksona, czy z tego powodu jestem pedofilem!?
Czego Ty się opiłaś, że tak bredzisz?
Czy Ty cały świat widzisz tak czarno-biało?
Bulbulator napisał/a:
Majkel był pedofilem, czy ty jesteś to nie wiem — ale nie mam przesłanek aby tak podejrzewać.Ja lubiłem Michela Jacksona, czy z tego powodu jestem pedofilem!?
Czego Ty się opiłaś, że tak bredzisz?
Czy Ty cały świat widzisz tak czarno-biało?
Natomiast tu chodzi o popularną dzisiaj modę aby tfurczość oceniać po tym kto był jej autorem.
Może zróbmy mały test. Czy podobają ci się te dwa malunki?

Akwarele, a szczególnie Opera są strasznie złe. Autor nie zawiera w nich głębi, postaci są karykaturalne, a oświetlenie kubatury nie istnieje.
Ich twórca, nie mając talentu próbował naśladować mistrzów, a wyszedł kicz.
Jednak wracając do kierowcy z filmiku, proponowałbym uzupełnić tatuaże na ręce o to:
Ich twórca, nie mając talentu próbował naśladować mistrzów, a wyszedł kicz.
Jednak wracając do kierowcy z filmiku, proponowałbym uzupełnić tatuaże na ręce o to:

Dobrze że ruskie mają nałożone sankcje bo dzięki temu klepią biedę..., a nie, czekaj.
Kurdebele, jakiś kacap z ryjem niezmąconym żadnym rozumkiem ani szczególnym intelektem rozwala papajowego McLarena, a tu jakaś gunwoburza o Majkela...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie