👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Owszem, 10 marca wymordowanie kilkuset ukraińców z Sacharynia przez polskie państwo podziemne.
@JarosławTusk
Nie ma to żadnego znaczenia czy z perspektywy czasu czy nie, zasada "gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta" nigdy się nie zmienia
Nie ma to żadnego znaczenia czy z perspektywy czasu czy nie, zasada "gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta" nigdy się nie zmienia

Up
nikt nie obraża narodowców. Moda na kotwicę rozlała się na cały kraj i w takiej koszulce byle frajer łazi.
A stwierdzenie "pamiętamy" powinno być ściśle zastrzeżone dla uczestników Powstania....
nikt nie obraża narodowców. Moda na kotwicę rozlała się na cały kraj i w takiej koszulce byle frajer łazi.
A stwierdzenie "pamiętamy" powinno być ściśle zastrzeżone dla uczestników Powstania....

CDBlaze napisał/a:
I jeszcze co do tych, co noszą symbole narodowe na ubraniach, a w głowie gówno mają...
Ehhh... tyle w temacie:

Andre1945 napisał/a:
Bo wojna jest przecież taka brudna, brutalna i niefajna
A jaka ma być, fajna?

Takie to fajne, że garstka indywidualistów (mądrzejszych od 95% ludzi) z chorymi ambicjami i biznesem za kulisami miesza stadami bydła, daje im ideologie, wywołuje wojny i zbija interes na tym, że bydło bezmyślnie zarzyna się nawzajem?
jestem w szoku, pierwszy raz widzę jak sezamkowy gada z sensem. cuda się jednak zdarzają.
co do Saharynia, jak widać po dzisiejszej działalności urkaińców, za mało
co do Saharynia, jak widać po dzisiejszej działalności urkaińców, za mało
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie