Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:15
Cezzar 2025-03-19, 7:01 21
Jak kontrolowanie bydła... a będzie coraz gorzej...

Zgłoś
mynameisgod 2025-03-19, 7:10 60
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lobo24 2025-03-19, 7:13 22
Przepraszam, ale oglądam bez głosu. Co oni im tam puścili ? Polskie reggae?
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-03-19, 7:24 1
Lobo24 napisał/a:

Przepraszam, ale oglądam bez głosu. Co oni im tam puścili ?

Puścili hipersonicznego bąka z dupy.
Zgłoś
steven_seagull 2025-03-19, 7:37 7
Nie jestem jakimś znawcą, ale gdyby tłum ludzi został potraktowany super silną bronią soniczną, większość z nich kuliła by się z bólu i łapała za uszy, tak? Tutaj nic takiego nie widziałem. Od razu zakładam, że to całkiem możliwy scenariusz, bo tamtejszy rząd trzyma sztamę z putlerem, więc musi być do wszystkiego zdolny.
Zgłoś
ajka 2025-03-19, 7:54 1
Rozstąpili się, jak wody Morza Czerwonego... 🙃
Zgłoś
Janko 2025-03-19, 8:26 1
Cóż można powiedzieć ludzi traktuje się jak pasożyty i używa się do rozganiania ich takiej samej technologii
Zgłoś
nowynick 2025-03-19, 8:59 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2025-03-19, 9:00 15
Zgłoś
psyhepl 2025-03-19, 9:02 4
Steven_Seagull napisał/a:

Nie jestem jakimś znawcą, ale gdyby tłum ludzi został potraktowany super silną bronią soniczną, większość z nich kuliła by się z bólu i łapała za uszy, tak? Tutaj nic takiego nie widziałem. Od razu zakładam, że to całkiem możliwy scenariusz, bo tamtejszy rząd trzyma sztamę z putlerem, więc musi być do wszystkiego zdolny.

To jest tak skonstruowane żeby rozpędzać tłum. A nie żeby kłaść wszystkich w konwulsjach na ziemię
Prawdopodobnie czujesz mocne narastające ciśnienie w uszach i chcesz się oddalić jak najdalej
Zgłoś
~Beny 2025-03-19, 9:50 9

Ludzkie ucho wyłapuje dźwięk o częstotliwości od 20 Hz do 20 kHz. Poniżej 20 Hz, to są infradźwięki, powyżej 20 kHz ultradźwięki. Nie będziesz ich słyszał, ale je poczujesz.
Zgłoś
Demon.z.Demoncji 2025-03-19, 10:07 6
Zgłoś
zn506 2025-03-19, 10:39

nich kuliła by się z bólu i łapała za uszy, tak? Tutaj nic takiego nie widziałem. Od razu zakładam, że to całkiem możliwy scenariusz, bo tamtejszy rząd trzyma sztamę z putlerem, więc musi być do wszystkiego zdolny.

Pewnie można regulować moc tego. "Nasz" rząd tez takie coś ma. Ogólnie większość ludzi nie jest świadoma że żyjemy pod reżimem, który będzie dokręcał śrubę.
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2025-03-19, 11:28
żmij napisał/a:

A nie bąka z hipersonicznej dupy?

Nie, puścili dupy z hipersonicznego bąka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem