Ps . Nasze służby również zakupiły ta sama broń jednak u nas nie ma potrzeby jej użycia bo jest h🤬jowo ale stabilnie
Ps . Nasze służby również zakupiły ta sama broń jednak u nas nie ma potrzeby jej użycia bo jest h🤬jowo ale stabilnie
Przepraszam, ale oglądam bez głosu. Co oni im tam puścili ?
Puścili hipersonicznego bąka z dupy.
Nie jestem jakimś znawcą, ale gdyby tłum ludzi został potraktowany super silną bronią soniczną, większość z nich kuliła by się z bólu i łapała za uszy, tak? Tutaj nic takiego nie widziałem. Od razu zakładam, że to całkiem możliwy scenariusz, bo tamtejszy rząd trzyma sztamę z putlerem, więc musi być do wszystkiego zdolny.
To jest tak skonstruowane żeby rozpędzać tłum. A nie żeby kłaść wszystkich w konwulsjach na ziemię
Prawdopodobnie czujesz mocne narastające ciśnienie w uszach i chcesz się oddalić jak najdalej
Nie jestem jakimś znawcą, ale gdyby tłum ludzi został potraktowany super silną bronią soniczną, większość z nich kuliła by się z bólu i łapała za uszy, tak? Tutaj nic takiego nie widziałem. Od razu zakładam, że to całkiem możliwy scenariusz, bo tamtejszy rząd trzyma sztamę z putlerem, więc musi być do wszystkiego zdolny.
Ludzkie ucho wyłapuje dźwięk o częstotliwości od 20 Hz do 20 kHz. Poniżej 20 Hz, to są infradźwięki, powyżej 20 kHz ultradźwięki. Nie będziesz ich słyszał, ale je poczujesz.
nich kuliła by się z bólu i łapała za uszy, tak? Tutaj nic takiego nie widziałem. Od razu zakładam, że to całkiem możliwy scenariusz, bo tamtejszy rząd trzyma sztamę z putlerem, więc musi być do wszystkiego zdolny.
Pewnie można regulować moc tego. "Nasz" rząd tez takie coś ma. Ogólnie większość ludzi nie jest świadoma że żyjemy pod reżimem, który będzie dokręcał śrubę.
A nie bąka z hipersonicznej dupy?
Nie, puścili dupy z hipersonicznego bąka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie