👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie co, ja rozumiem, że z punktu widzenia klienta to może zabawne.. Ale ja pierwsze co to bym sprawdził czy kobieta w ogóle żyje czy dzwonić po pogotowie czy karawan..
C🤬ja tam, zaj🤬bym co popadnie i sp🤬alał czym prędzej

No i elegancko drzemka w trakcie pracy żeby pozniej być wydajniejszym w handlu
Ebenezeusz napisał/a:
Wiecie co, ja rozumiem, że z punktu widzenia klienta to może zabawne.. Ale ja pierwsze co to bym sprawdził czy kobieta w ogóle żyje czy dzwonić po pogotowie czy karawan..
Patrząc na pozycję w jakiej odpoczywa, to raczej zwyczajnie naj🤬a.
miałem taką pracownice w zgorzelcu. klienci do mnie zadzwonili, że pani naj🤬a lezy za ladą.
Moim zdaniem to głupie k🤬y i nic więcej, moja sąsiadka w ten sposób umarla i tez w pracy nawet w podobnej pozycji zawal i tyle z kobiety zostało.. Tutaj sądząc po języku to naj🤬a ale można było sprawdzić tak dla pewności

Ebenezeusz napisał/a:
slusznej tuszy kobita flaszka by jej nie zmogla moze cukrzyce ma
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie