Cymesowy napisał/a:
Typowy brytyjski inteligent
No fakt, że z twarzy nie wygląda zbyt inteligentnie, ale z drugie strony któż z nas nie ma podobnych doświadczeń z zabaw ze swoimi potomkami/potomkiniami?

W szkołach poza historią to uszczuplić jeszcze należy fizykę i matematykę, to te ostatnie pokolenie zagwarantuje sobie na pewno, że będzie ostatnie
Zwykły debil z IQ poniżej średniej a nie ojciec.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Tatuś poznał działanie siły odśrodkowej. Jak sam był mały to wujek Jorge o ksywie "trójnóg" uczył go prawa Archimedesa wchodząc z nim do wanny

psotny_fiutek napisał/a:
Zwykły debil z IQ poniżej średniej a nie ojciec.
Jedno drugiego nie wyklucza, niestety.
Erqti napisał/a:
Obecny program "historii" to hagiografia nie historia. Pani minister coś wolno to prostuje — ja bym po prostu wywaliła obecne podręczniki na śmietnik jak leci.W szkołach poza historią to uszczuplić jeszcze należy fizykę i matematykę, to te ostatnie pokolenie zagwarantuje sobie na pewno, że będzie ostatnie
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Trzymam się od dzieci z daleka, jestem tak duży, że boję się przechodził koło nich, a co dopiero odp🤬lać jak ten typ...
Skąd wiadomo, że to tatuś? Prędzej wujek, albo dużo starszy brat, który ma dość wycia gówniaka, z którym żyje pod jednym dachem...
I po to właśnie jest potrzebna fizyka w życiu, żeby taki debil wiedział że młody zleci z tej wersalki jak będzie nią kręcił w kółko.