podpis użytkownika
Przeciwieństwem wiedzy jest nie ignorancja, ale ułuda wiedzy niepodważalnej.I tak właśnie rodzą się Fake newsy, coś wyciąć, czegoś nie dodać i niech gawiedź drży.
Poniżej całość.
I tak właśnie rodzą się Fake newsy, coś wyciąć, czegoś nie dodać i niech gawiedź drży.
Poniżej całość.
podpis użytkownika
Przeciwieństwem wiedzy jest nie ignorancja, ale ułuda wiedzy niepodważalnej.Może jakiś rok temu dołączyłem do fejsbukowej grupy "Antyfani donalda tuska-pokażmy ilu nas jest" z wiadomych przyczyn.
Szybko okazało się,że jest to grupa lizodupów pisowskich tylko i wyłącznie.
gdyby koronawirus mialby byc takim sk🤬ielem, ktory zmiecie nas z planszy to rzad po pierwsze by oglosil : robta maski, zele, rekawiczki i sprzedawajta - 0% podatku, pod warunkiem, ze cena nie przekroczy xxx kosztow produkcji.
Gdyby mialby byc takim przej🤬ym dranstwem to juz bysmy dawno slyszeli o zmarlych politykach, aktorach, muzykach i innych wielkiego kalibru, a tu narazie lipa. Wszystkie ofiary to jakies bezimiennie pionki - wirus nie rusza slawnych i bogatych ? Oni oddychaja innym powietrzem? Cos ogolnie mi tu smierdzi....
gdyby koronawirus mialby byc takim sk***ielem, ktory zmiecie nas z planszy to rzad po pierwsze by oglosil : robta maski, zele, rekawiczki i sprzedawajta - 0% podatku, pod warunkiem, ze cena nie przekroczy xxx kosztow produkcji.
Gdyby mialby byc takim przej***nym dranstwem to juz bysmy dawno slyszeli o zmarlych politykach, aktorach, muzykach i innych wielkiego kalibru, a tu narazie lipa. Wszystkie ofiary to jakies bezimiennie pionki - wirus nie rusza slawnych i bogatych ? Oni oddychaja innym powietrzem? Cos ogolnie mi tu smierdzi....
Śmierdzi i to bardzo.