Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................i 2014-11-11, 17:11 14
Tak czy siak mam nadzieję że ona dzisiaj znowu spłonie i w dupie mam kase Warszwiaków
Zgłoś
goniec94 2014-11-11, 17:45
Niech ginie
Zgłoś
R................d 2014-11-11, 18:04 50
Producentów i aktorów z reguły podaje się na końcu filmu w napisach końcowych a nie na ścieżce dźwiękowej.
Zgłoś
g................k 2014-11-11, 19:21 1
@Romand, no żart Ci się udał.
Zgłoś
M................s 2014-11-11, 22:41 5
Palic tę pedalską tecze !
Zgłoś
Miles87 2014-11-11, 23:24 7
No największy wróg prawdziwych polaczków żołnierzyków - tęcza. Zbierają się k🤬a raz do roku żeby walczyć z kwiatkami ustawiony na kształt łuku. K🤬a mać co za czasy. Miałem nadzieje że dzisiaj ktoś podpali tą tęcze bo na pewno zostałby złapany i by dostał k🤬iszon taką karę że by miał przep🤬lone przez długo. Ja p🤬le narodowcy to jednak k🤬a podludzie.
Zgłoś
Pleso93 2014-11-11, 23:26 4
Ma auto, a idzie z buta.
Zgłoś
K................l 2014-11-12, 0:07 2
ta, spalił, ale k🤬a nie tą !
Zgłoś
Edek Łomiarz 2014-11-12, 10:07 1
Problemem warszawskiej tęczy nie jest samo jej istnienie, ale to, że stoi w nieodpowiednim miejscu. Kto to k🤬a wymyślił, żeby symbol pedalstwa stał na Placu ZBAWICIELA? Nosz k🤬a jego mać! To jest idealny przykład na to, jak pedalstwo włazi wszystkim normalnym na głowy. Dla nich nie ma rzeczy świętych, nie rozumieją że czegoś nie wypada robić - uważają że są najważniejsi i wolno im wp🤬lać się z buciorami wszędzie gdzie im się podoba - bo oni mają PRAWO robić co chcą, a Ty nie masz prawa bronić swoich wartości, które oni gnoją.

Słuchajcie, pedały, ja wam nie bronię być pedałami - ba, nie przeszkadza mi to nawet, ale do k🤬y nędzy przestańcie prowokować normalne społeczeństwo! Chcecie być tolerowani, to żyjcie w zgodzie z innymi zamiast wciąż deptać ich wartości!

Wyp🤬alać z Placu Zbawiciela!
Zgłoś
P................a 2014-11-12, 12:28
Problemem z narodowcami nie jest samo ich istnienie, ale to, że włażą wszystkim normalnym na głowy. Dla nich nie ma rzeczy świętych, nie rozumieją że czegoś nie wypada robić - uważają że są najważniejsi i wolno im wp🤬lać się z buciorami wszędzie gdzie im się podoba - bo oni mają PRAWO robić co chcą, a Ty nie masz prawa bronić swoich wartości, które oni gnoją.

Słuchajcie, debile, ja wam nie bronię być kretynami - ba, nie przeszkadza mi to nawet, ale do k🤬y nędzy przestańcie prowokować normalne społeczeństwo! Chcecie być tolerowani, to żyjcie w zgodzie z innymi zamiast wciąż deptać ich wartości!

Wyp🤬alać do łagru!
Zgłoś
janlew 2014-11-12, 13:45
Psycho-Tata Ja tam nie jestem narodowcem, ale nie porównuj patriotów do sodomitów, bo jeszcze ci to w krew wejdzie. Potem palniesz coś takiego przy normalnych ludziach poza przec🤬loną warszawką, i najzwyczajniej w świecie dostaniesz ostro w p🤬dę. Po co ci to?
Zgłoś
P................a 2014-11-12, 14:17 1
"Ja tam nie jestem narodowcem, ale nie porównuj PATRIOTÓW..."

Sranie w banię, mój post nie był o patriotach tylko o lubiących-tylko-siebie-narowodcach. Mówię takie rzeczy przy normalnych ludziach i jakoś nie dostałem "ostro w p🤬dę". Mam gdzieś homo i tych od Odyna, ale wk🤬iają mnie ludzie co myślą że wiedzą już wszystko.
Zgłoś