Tak czy siak mam nadzieję że ona dzisiaj znowu spłonie i w dupie mam kase Warszwiaków

Producentów i aktorów z reguły podaje się na końcu filmu w napisach końcowych a nie na ścieżce dźwiękowej.
No największy wróg prawdziwych polaczków żołnierzyków - tęcza. Zbierają się k🤬a raz do roku żeby walczyć z kwiatkami ustawiony na kształt łuku. K🤬a mać co za czasy. Miałem nadzieje że dzisiaj ktoś podpali tą tęcze bo na pewno zostałby złapany i by dostał k🤬iszon taką karę że by miał przep🤬lone przez długo. Ja p🤬le narodowcy to jednak k🤬a podludzie.
Problemem warszawskiej tęczy nie jest samo jej istnienie, ale to, że stoi w nieodpowiednim miejscu. Kto to k🤬a wymyślił, żeby symbol pedalstwa stał na Placu ZBAWICIELA? Nosz k🤬a jego mać! To jest idealny przykład na to, jak pedalstwo włazi wszystkim normalnym na głowy. Dla nich nie ma rzeczy świętych, nie rozumieją że czegoś nie wypada robić - uważają że są najważniejsi i wolno im wp🤬lać się z buciorami wszędzie gdzie im się podoba - bo oni mają PRAWO robić co chcą, a Ty nie masz prawa bronić swoich wartości, które oni gnoją.
Słuchajcie, pedały, ja wam nie bronię być pedałami - ba, nie przeszkadza mi to nawet, ale do k🤬y nędzy przestańcie prowokować normalne społeczeństwo! Chcecie być tolerowani, to żyjcie w zgodzie z innymi zamiast wciąż deptać ich wartości!
Wyp🤬alać z Placu Zbawiciela!
Słuchajcie, pedały, ja wam nie bronię być pedałami - ba, nie przeszkadza mi to nawet, ale do k🤬y nędzy przestańcie prowokować normalne społeczeństwo! Chcecie być tolerowani, to żyjcie w zgodzie z innymi zamiast wciąż deptać ich wartości!
Wyp🤬alać z Placu Zbawiciela!

Problemem z narodowcami nie jest samo ich istnienie, ale to, że włażą wszystkim normalnym na głowy. Dla nich nie ma rzeczy świętych, nie rozumieją że czegoś nie wypada robić - uważają że są najważniejsi i wolno im wp🤬lać się z buciorami wszędzie gdzie im się podoba - bo oni mają PRAWO robić co chcą, a Ty nie masz prawa bronić swoich wartości, które oni gnoją.
Słuchajcie, debile, ja wam nie bronię być kretynami - ba, nie przeszkadza mi to nawet, ale do k🤬y nędzy przestańcie prowokować normalne społeczeństwo! Chcecie być tolerowani, to żyjcie w zgodzie z innymi zamiast wciąż deptać ich wartości!
Wyp🤬alać do łagru!
Słuchajcie, debile, ja wam nie bronię być kretynami - ba, nie przeszkadza mi to nawet, ale do k🤬y nędzy przestańcie prowokować normalne społeczeństwo! Chcecie być tolerowani, to żyjcie w zgodzie z innymi zamiast wciąż deptać ich wartości!
Wyp🤬alać do łagru!
Psycho-Tata Ja tam nie jestem narodowcem, ale nie porównuj patriotów do sodomitów, bo jeszcze ci to w krew wejdzie. Potem palniesz coś takiego przy normalnych ludziach poza przec🤬loną warszawką, i najzwyczajniej w świecie dostaniesz ostro w p🤬dę. Po co ci to?

"Ja tam nie jestem narodowcem, ale nie porównuj PATRIOTÓW..."
Sranie w banię, mój post nie był o patriotach tylko o lubiących-tylko-siebie-narowodcach. Mówię takie rzeczy przy normalnych ludziach i jakoś nie dostałem "ostro w p🤬dę". Mam gdzieś homo i tych od Odyna, ale wk🤬iają mnie ludzie co myślą że wiedzą już wszystko.
Sranie w banię, mój post nie był o patriotach tylko o lubiących-tylko-siebie-narowodcach. Mówię takie rzeczy przy normalnych ludziach i jakoś nie dostałem "ostro w p🤬dę". Mam gdzieś homo i tych od Odyna, ale wk🤬iają mnie ludzie co myślą że wiedzą już wszystko.