Moja dziewczyna weszła do sypialni.
- No i co sądzisz o moich nowych stringach?
- Są ZAJEBISTE!
- Fajnie, no to teraz je zdejmij.
mega beton, albo za c🤬j nie czaje ;/
@up.. no wiesz, siedmiolatka w stringach :/
s................s
2012-09-20, 20:27
up@ trzeba było poczekać z 5minut od pojawienia się zdjęcia i dać sobie jeszcze szansę by zaczaić i stwierdzić, że c🤬jowe
W dowc🤬ach gościa co ma ksywę lapsikos nie doszukiwałbym się głębszego sensu...
podpis użytkownika
J🤬
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Z................m
2012-09-20, 20:38
Na początku zrozumiałem że [betonowanie]to facet założył stringi i na tym polega cały żart, taka inwersja w słowach jak w połowie żartów na sadolu[/betonowanie] ale teraz poczytałem komentarze i boję się dać piwo bo wyjdzie że to nie było prawdziwe znaczenie :C
zbyt łapczywie się do niej dobierasz i nie chce mieć kolejnych porwanych/zaplamionych
Podstawowe zasady higieny są takie, że jak się wchodzi to się PUKA.
A pan wchodzi bez pukania. I na dodatek z brudną ścierką.
i wtedy obudziłeś się zlany potem
To kto k🤬a w końcu miał na sobie te stringi! Niech autor się wypowie...
podpis użytkownika
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Niemiec hoduje rybki.
Aaaa... bo to kawał zagadka.
On miał zdjąć z SIEBIE stringi. Bo założył jej ubrania, jak transwestyta, czaicie? hohohoho
Bard_Zerald napisał/a:
Aaaa... bo to kawał zagadka.
On miał zdjąć z SIEBIE stringi. Bo założył jej ubrania, jak transwestyta, czaicie? hohohoho
Nadal nie uważam że ten "dowcip" jest zabawny...
Twoja dziewczyna weszla do sypialni. Potem ktos zaczal gadac o stringach. A na koniec kazal je zdjac z kogos/czegos... Hmmm... w c🤬j zajebiste. Tylko co tam placek po wegiersku robi?
sama do siebie powiedziala fajnie, to teraz je zdejmij?