HectorTheMexican napisał/a:
Z rana też mam takie ciśnienie!
Ło jeżu, jak często wymieniasz sedes?
U nas, z mniej lub bardziej dokładnymi planami sieci, nie takie rzeczy się widziało . Bo inżyniery nie przewidziały że główna tłoczna ks może mieć rzędną góry na sieci, bo kto się spodziewa wody poniżej 3m, bo jakiś uj wykazał sieć "zgodnie z projektem". Chryja się zaczyna gdy trzeba to posprzątać bo pół miasta nie ma wody

podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Jaten napisał/a:
Ło jeżu, jak często wymieniasz sedes?
matka musi często zmieniać prześcieradło 😑
Badawczy napisał/a:
Mamy też k🤬y z Ukrainy które zarażają HIVem ,te banderowskie ścierwa mają na sadisticu popleczników, ostatnio za wpis o tych smierdzelach bloki mnie.oby wielka Rosja zlikwidowała to plemie
Do psychiatry na leczenie a nie na sadisticu siedzisz. Jakby to ode mnie zależało to byś miał bana, nie za pojazd po banderowcach, tylko za wychwalanie osranej rosji.
Crisko napisał/a:
Do psychiatry na leczenie a nie na sadisticu siedzisz. Jakby to ode mnie zależało to byś miał bana, nie za pojazd po banderowcach, tylko za wychwalanie osranej rosji.
Tak jest ukry i kacapy do gazu.
Tniesz porcelanę z rana, powiadasz?