C🤬j by mnie strzelił.
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Współczuje. Za każdym razem gdy zadzwoni listonosz, sąsiad czy kto tam inny będzie grało to wk🤬iające gówno.

piotrekp25 napisał/a:
nie zasługuje na miano sadistika
Wystarczy wyobrazić sobie uczucie gdy mieszkasz w tym domu, jest niedziela, smacznie sobie śpisz zj🤬y po całym tygodniu i o 6 rano zaczyna nap🤬lać do twoich drzwi teściowa. I właśnie w tym momencie zaczyna się robić sadystycznie

burkinafaso, ziomek non stop kopiujesz filmy z dumpert i wstawiasz na sadola ;D zachlanosc na piwko ?
Zuberek napisał/a:
burkinafaso, ziomek non stop kopiujesz filmy z dumpert i wstawiasz na sadola ;D zachlanosc na piwko ?
On pewnie nie wie, że już tam wszyscy byli... PSSST!

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...

Zuberek napisał/a:
W dupie mam te piwka, z których nic nie mam, wolę te realne

BrunerOvned napisał/a:
On pewnie nie wie, że już tam wszyscy byli... PSSST!![]()
Muszę Cie zasmucić, ale Ty to jednak nie wszyscy

Jakby mi ktoś coś takiego zamontował, to dzwonek zadzwoniłby tylko raz. Jeden jedyny

K🤬a, zawsze chciałem taki dzwonek, żeby można było własne mp3 wrzucać, i nigdzie takich nie ma