P🤬lnął jajami o asfalt, nikt by tego nie ustał

podpis użytkownika
czarna fortuna
Kręgosłup p🤬lnął koncertowo, co ślicznie widać.
Gdyby byczek nie skakała to by dupy nie wlekła po ziemi.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Gdyby byczek nie skakała to by dupy nie wlekła po ziemi.

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
To byk z napędem wyłącznie na przód. Albo słabiej wyposażony model, albo awaria haldexa.
A mi się go szkoda zrobiło. Może dźgnął by jakiegoś ryzykanta-pojeba i był by lepszy materiał

Przy lądowaniu przerwał rdzeń. Tylko osrać się powinien po uderzeniu w ziemię. Chyba że wcześniej doznał wielkich stresów. K🤬a cóż za znęcanie się nad zwierzętami. Na Da Silvy z wyłupanymi oczami na żywca mogę patrzeć, ale boli mnie jak zwierzętom dzieje się krzywda przez ludzi debili.
H🤬j z wami, ale kiedyś pracowałem przy krowach i była taka jedna co była w h🤬j ciężka i do tego miała zj🤬y rozstaw nóg. jak zap🤬lała za szybko na dojenie to był ten sam k🤬a efekt co z tym k🤬a bykiem k🤬a. Może go k🤬a spaśli żeby k🤬a był silniejszy i groźniejszy, a tu k🤬a h🤬j i p🤬da k🤬a blada k🤬a.
PS. krowę dostarczaliśmy k🤬a spycharką wtedy, ale k🤬a teraz nie wiem czy taki k🤬a byk by k🤬a spełnił swoją k🤬a rolę... :/
PS. krowę dostarczaliśmy k🤬a spycharką wtedy, ale k🤬a teraz nie wiem czy taki k🤬a byk by k🤬a spełnił swoją k🤬a rolę... :/